Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Πιερία, Λέσβος

Την Τετάρτη 30.03.2016 οι παρευρεθέντες στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Βορείων Προαστίων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία εξαιρετική ομιλία – παρουσίαση από τον συναγωνιστή Γεώργιο Μπελεκούκια σχετικά με την θρυλική Έξοδο του Μεσολογγίου. Αρχικά ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος αναφέρθηκε στο 8ο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής επισημαίνοντας τα κύρια συμπεράσματα του Συνεδρίου, στο οποίο αφού έγινε και ιδεολογική – πολιτική τοποθέτηση του Κινήματος, σηματοδοτήθηκε με κεντρικό σύνθημα “θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω” η εντατικοποίηση των προσπαθειών όλων των χρυσαυγιτών για την ανάκτηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας.

Στην συνέχεια ο συναγωνιστής Γ. Μπελεκούκιας στην άρτια παρουσίαση του αναφέρθηκε αναλυτικά στα γεγονότα πριν και κατά τις δύο κύριες πολιορκίες του Μεσολογγίου και την σπουδαιότητα της μέχρις εσχάτων πάλης των “ελευθέρων πολιορκημένων” για την έκβαση το απελευθερωτικού μας αγώνα.

Η παρουσίαση που συνδυάστηκε με την προβολή εικόνων και σχεδιαγραμμάτων, κατέδειξε για άλλη μία φόρα τι μπορούν επιτύχουν οι Έλληνες όταν μάχονται ενωμένοι για την ελευθερία της Πατρίδας μας. Στο τέλος της παρουσίασης ο συναγωνιστής Σ. Μυλωνάς ανέγνωσε και ένα σχετικό ποίημα του Γεωργίου Δροσίνη από την συλλογή “σκόρπια φύλλα της ζωής μου”. Η ωραία εκδήλωση έληξε όπως είθισται με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Πιερίας βρέθηκε στα χωριά Λόφος και Ράχη και μοίρασε ενημερωτικό υλικό του Κινήματος. Η υποδοχή ήταν ενθουσιώδης, καθώς κάθε μέρα όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία τους ελπίδα. Όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου τους έχουν προδώσει και απογοητεύσει και όλο και περισσότεροι βλέπουν θετικά τη Χρυσή Αυγή, τις ιδέες της και τους αγώνες της.

Ενημερωτική εξόρμηση πραγματοποίησε στην Μυτιλήνη την Τετάρτη 30 Μαρτίου η Τοπική Οργάνωση Λέσβου, μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό για τη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης αλλά και για τις πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου που αποκρύπτονται συστηματικά από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn456#ixzz44ehb0nDv

Exit mobile version