Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Με τις πρόσφατες αποκαλύψεις του wikileaks φαίνεται ξεκάθαρα το οργανωμένο σχέδιο ξεπουλήματος της πατρίδας μας. Οι κυβερνήσεις που πέρασαν από αυτόν τον τόπο από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ μέχρι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δείχνουν ένα πράγμα: ότι είναι ανίκανοι να σώσουν αυτόν τον τόπο, είναι πιόνια των διεθνών τοκογλύφων και κύριο μέλημα τους είναι να εξαφανίσουν ό,τι ελληνικό. Η Χρυσή Αυγή εδώ και χρόνια προσπαθεί να αφυπνίσει τον ελληνικό λαό, Η Χρυσή Αυγή εδώ και χρόνια κάνει λόγο για μονομερή διαγραφή του παράνομου χρέους. Αλήθεια μετά την συνομιλία που δημοσιεύθηκε στο wikileaks δεν ειναι πασιφανές ότι στην ουσία δεν μιλάμε για πακέτα διάσωσης, αλλά για μια μεθοδευμένη δουλοποίηση του έθνους μας. Η μόνη λύση είναι αυτή που προτείνει η Χρυσή Αυγή: έξοδος από τα μνημόνια τώρα!

Τ.Τ.

2 Απριλίου, Παγκόσμια ημέρα Αυτισμού

Τέλος ο ΦΠΑ για τις δωρεές μόνο υπέρ των ”προσφύγων”! Βέβαια οι κυβερνώντες παρέλειψαν να συμπεριλάβουν ανάλογη διάταξη για τους Έλληνες άστεγους. Το Υπουργείο Οικονομικών γνωστοποίησε την απόφαση του να απαλλάξει από τους φόρους τις δωρεές υπέρ των λαθρομεταναστών. Για αυτήν την κίνηση επικαλείται την άμεση ανάγκη παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας. Η κυβέρνηση της αριστεράς φαίνεται πως έχει σε πρώτη προτεραιότητα την κάλυψη των αναγκών των λαθρομεταναστών και αδιαφορεί προκλητικά για την φτωχοποίηση των Ελλήνων. Ας ελπίσουμε να κατανοήσουν όλοι οι Έλληνες αυτό που συμβαίνει πριν να είναι αργά, μιας και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν να εξακολουθούν να ψηφίζουν τους θύτες τους.

Ελευθέριος Ζ.

Ακτιβιστική δράση της Τ.Ο. Πειραιώς σε μνημείο Κύπριων Αγωνιστών – Φωτορεπορτάζ

Ρωτάει ο κος Παναγιώταρος στην τελευταία του ομιλία στην Βουλή: “Τι ακριβώς δέσιμο; Μήπως για να μην το σκάσει η Ελλάδα από τη Ευρωπαϊκή Ένωση;” Ακριβώς αυτό, γιατί αν το έσκαγε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα ήταν σαν να το έσκαγε από το ΝΑΤΟ. Οι οργανωτές αυτής της τεράστιας συνωμοσίας εξισλαμισμού της Ελλάδας (και γενικότερα της Ευρώπης), σιγουρεύονται πρώτα ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να αντιδράσει, φορτώνοντας το Αιγαίο με τον στόλο του ΝΑΤΟ. Φυσικά και υπάρχουν οι διαβεβαιώσεις του στυλ “μην ανησυχείτε για ενδεχόμενη κατοχή ή αλλαγή των θαλασσίων συνόρων από τους Τούρκους” (οι οποίοι αλωνίζουν τώρα ανενόχλητοι με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ μέσα στο Αιγαίο). Και η τελευταία αυτή διαβεβαίωση είναι μερικώς αληθής μόνον λόγω ενός αβέβαιου μέλλοντος, επειδή ο πραγματικός σκοπός της “επιτήρησης” του Αιγαίου από το ΝΑΤΟ δεν είναι άλλος παρά μια ενδεχόμενη στήριξη της Τουρκίας σε μία πιθανή σύρραξη Ρωσίας -Τουρκίας. Το ΝΑΤΟ λοιπόν, κλείνει τα Αιγαίο για να υπάρχει αντίβαρο σε οποιαδήποτε πίεση της Ρωσίας προς τα κάτω. Ασκεί και μία πίεση προς τα πάνω με την οργανωμένη ροή λαθρομεταναστών και η συνταγή δένει πολύ ωραία. Αν διαμαρτυρηθείς ότι δεν θέλεις λαθρομετανάστες στο έδαφός σου, είσαι “ρατσιστής” και αργά ή γρήγορα θα σε κατηγορήσουν μέσω κάποιου άλλου “οργανισμού” ανθρωπίνων “δικαιωμάτων”. Να αντιδράσεις με μία προσεγμένη οργάνωση του στρατού σου για να διώξεις τους λαθρομετανάστες, δεν μπορείς, γιατί ολόκληρη η χώρα βρίσκεται υπό τις διαταγές του ΝΑΤΟ, οπότε βασιλική διαταγή και τα σκυλιά δεμένα. Με άλλα λόγια, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Μην μας δουλεύουν λοιπόν ότι ο στόλος του ΝΑΤΟ βρίσκεται εδώ για να “ελέγξει” τις ροές των λαθρομεταναστών. Η στάση του κου Τσίπρα στην όλη κατάσταση είναι σωστή, όπως κάθε δωσίλογου προδότη, ο οποίος όχι μόνο αποκρύπτει την αλήθεια από τον λαό του, αλλά διαστρεβλώνει μέχρι και τα αποτελέσματα ολόκληρου δημοψηφίσματος για να πετύχει μία ακόμη πιο ολοκληρωμένη απόκρυψη της αλήθειας.

Με σεβασμό,
Γιάννης Γ.

Διέλυσαν το “hot spot” της Χίου οι βάνδαλοι λαθρομετανάστες – Έτσι δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους..

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-3-apriliou-2016#ixzz44iCGpPm0

Exit mobile version