Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Καβάλα, Θάσος

Σε μια κατάμεστη αίθουσα το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Τάσου Δημητρακόπουλου με θέμα: “Ο αγώνας της ΕΟΚΑ πιο επίκαιρος από ποτέ”. Ο συναγωνιστής Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε στην Εποποιία της Ε.Ο.Κ.Α. κατά των Βρετανών αποικιοκρατών, καθώς και στην προδοτική στάση των κομμουνιστών της Κύπρου και του κόμματος τους ΑΚΕΛ καθώς και του Κ.Κ.Ε. αφού καθύβριζε τους αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α. και κάρφωσε το πραγματικό όνομα του Αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α. Γεώργιου Γρίβα στους Βρετανούς. Ο συναγωνιστής Δημητρακόπουλος επισήμανε ότι ο αγώνας της Ε.Ο.Κ.Α. θα είναι πάντα επίκαιρος για την Εθνική Ανεξαρτησία και την Ένωση της Κύπρου με την μητέρα Ελλάδα, και θα εμπνέει πάντα τους Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες, για μια ισχυρή και μεγάλη Ελλάδα.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή αποσπασμάτων από το 8ο συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου και με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα κυριολεκτικά ασφυκτικά γεμάτα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας η ομιλία του συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή με θέμα το 8ο συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή “Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω”. Η ομιλία ξεκίνησε με τον συναγωνιστή να μιλάει για την απολύτως επιτυχημένη διεξαγωγή του 8ου συνεδρίου του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή που πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα και με την συμμετοχή χιλιάδων Εθνικιστών από κάθε άκρη της Ελλάδας. Στο συνέδριο έγινε η ψηφοφορία για την σύσταση της νέας Κεντρικής Επιτροπής και ανακοινώθηκε ένα καινοτόμο γνωμοδοτικό όργανο στο οποίο θα συμμετέχουν δεκάδες εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Λαϊκού Συνδέσμου (βουλευτές, ευρωβουλευτές, περιφερειακοί σύμβουλοι κτλ) μαζί με άλλες προσωπικότητες. Το νέο αυτό όργανο είναι το Εθνικό Συμβούλιο.

Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η γεωπολιτική στροφή προς την εθνικιστική ορθόδοξη Ρωσία και ο Αγώνας για Λευτεριά στις σκλαβωμένες Πατρίδες, ο οποίος συνοψίζεται στην φράση: Του Χρόνου στην Κωνσταντινούπολη! Με μπροστάρη τον Αρχηγό μας μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα και το μόνο που χρειάζεται είναι επιμονή και καρτερικότητα γιατί ο αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι και δίκαιος και αληθινός και πάντα στο τέλος το Φως νικάει το σκοτάδι και ο Όφις κατατροπώνεται από το σπαθί του Αγίου Γεωργίου. Η Χρυσή Αυγή είναι το μέλλον της Ελλάδας και η μοναδική Αχτίδα Φωτός σε έναν κόσμο σκοτεινό και ερειπωμένο με ανδρείκελα αριστερούς και άθεους να σπέρνουν μιάσματα της κοινωνίας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με όλους τους φίλους και υποστηρικτές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία συγκέντρωση στα γραφεία της Τ.Ο. Θάσου, όπου ο γραμματέας της Τοπικής, Χαλκιώτης Γεώργιος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα την επικαιρότητα. Αρχικά αναφέρθηκε στο λαθρομεταναστευτικό και την ξενοκρατία. Ακόμη ο συναγωνιστής Κούβελης Γεώργιος ενημέρωσε τους συναγωνιστές που ήταν παρών για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο 8ο Συνέδριο της Χρυσής  Αυγής στο οποίο και παραβρέθηκε. Η συγκέντρωση  έκλεισε  με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να απαγγέλλουν τον Εθνικό  μας Ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn457#ixzz44kbXEFaC

Exit mobile version