Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρχεται μεγάλο κύμα βίας από τους λαθρομετανάστες ομολογεί ο υπεύθυνος του Σύριζα για το «προσφυγικό»

Έρχεται μεγάλο κύμα βίας από τους λαθρομετανάστες ομολογεί ο υπεύθυνος του Σύριζα για το «προσφυγικό»

Πολλές φορές υπάρχει η απορία σχετικά με το αν οι συριζαίοι είναι ενσυνείδητοι προδότες ή αιθεροβάμονες ιδεοληπτικοί. Την απορία αυτή έρχεται να λύσει με δηλώσεις του στον Observer ο εκπρόσωπος τύπου του συντονιστικού της κυβέρνησης για το λεγόμενο «προσφυγικό».

Αν, λοιπόν, οι συριζαίοι βλέπουν τον κίνδυνο που ενέχει για τους Έλληνες πολίτες το λεγόμενο «προσφυγικό» τότε προφανώς ενσυνειδήτως θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των Ελλήνων. Αν δεν γνωρίζουν τον κίνδυνο τότε είναι απλώς άχρηστοι για την διακυβέρνηση της χώρας,

Μιλώντας, λοιπόν, στον Observer ο Γ. Κυρίτσης είπε: «Περιμένουμε βία. Οι απελπισμένοι άνθρωποι τείνουν να είναι βίαιοι. Η όλη φιλοσοφία της συμφωνίας είναι να αποτρέψει τη διακίνηση ανθρώπων στην Ευρώπη από τις τουρκικές ακτές, αλλά θα είναι δύσκολο και προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε μία ήπια προσέγγιση.»

Κοινώς, γνωρίζουν πως θα ξεσπάσει βία και εξεγέρσεις από πλευράς των λαθρομεταναστών και επιμένουν στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων και της «ήπιας προσέγγισης». Κοινώς, είναι ενσυνείδητοι προδότες.

Και δυο λόγια πριν σπεύσουν οι νεοδημοκράτες να αγανακτήσουν για το «προσφυγικό». Επί ποίας διακυβέρνησης δολοφονήκε ο Μανώλης Καντάρης και ο Θανάσης Λαζανάς; Επί ποίας διακυβέρνησης κακοποιήθηκε η Μυρτώ; Επί ποίας διακυβέρνησης εκτινάχτηκε η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών στα ύψη; Σωστά… Επί Νέας Δημοκρατίας, συνεπώς σκασμός εσείς!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/erchetai-megalo-kuma-bias-apo-tous-lathrometanastes-omologei-o-upeuthunos-t#ixzz44lasjNAh

Exit mobile version