Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τα θύματα της κομμουνιστικής θηριωδίας στο Γραμματικό Αττικής – Φωτορεπορτάζ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τα θύματα της κομμουνιστικής θηριωδίας στο Γραμματικό Αττικής - Φωτορεπορτάζ

Σήμερα Κυριακή, 3 Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκε απο την Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, η καθιερωμένη εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Άνδρες του Σταθμού Χωροφυλακής Μαραθώνος, που έπεσαν θύματα της ανελέητης οργής των κομμουνιστών, οι οποίοι το έτος 1944 τους έσφαξαν και έδειξαν για πολλοστή φορά το άνανδρο και ανθελληνικό πρόσωπό τους.

Πλήθος Συναγωνιστών από όλες τις περιοχές της Αττικής μαζί με αρκετούς κατοίκους των γύρω περιοχών έδωσαν το “παρών” στο Γραμματικό Μαραθώνος και με την δέουσα ευλάβεια συμμετείχαν στο τρισάγιο για τις Ψυχές των Μαρτύρων εκείνων των φρικτών ετών του εθνικού σπαραγμού.

Μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης οι Συναγωνιστές ενημερώθηκαν από τον Γραμματέα της Τ.Ο, Παπαγεωργίου Γιώργο για το χρονικό της σφαγής εκείνου του Απρίλη, η οποία, όπως και όλες οι σφαγές απο τα χέρια των προδοτών μπολσεβίκων, έγινε με τέτοιο τρόπο που προκαλεί αποτροπιασμό σε κάθε Έλληνα Πατριώτη και Εθνικιστή, και μας κάνει να μην ξεχνούμε λεπτό τα δεινά που έφερε στην Πατρίδα μας ο συμμοριτοπόλεμος που ξεκίνησε απο το μίσος των πρακτόρων της σοβιετίας.

Στην συνέχεια, χαιρετισμό απήυθυνε ο βουλευτής Β’Αθηνών του Κινήματος, Συναγωνιστής Γερμενής Γεώργιος ο οποίος αναφέρθηκε στους πεσόντες που σφαγιάσθηκαν από την συμμορία των δογματικών οπαδών του ερυθρού ολοκληρωτισμού, οι οποίοι με σημαία το αιμοσταγές σφυροδρέπανο του διεθνούς κομμουνισμού, αντιπαρατάχθησαν στους σημαιοφόρους της Ελληνικής Σημαίας και τον Ελληνικό Στρατό.

Κατέληξε λέγοντας ότι όπως και τότε έτσι και σήμερα οι κομμουνιστές συνεχίζουν τον προδοτικό τους ρόλο ξεπουλώντας την Πατρίδα με την ανοχή και τις ευλογίες της ψοφοδεξιάς και οι μόνοι Πιστοί στον Εθνικό Αγώνα οι Χρυσαυγίτες με Ηγέτη τον Γ.Γ.της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο!

Ακολούθησε το Προσκλητήριο Νεκρών για τους χαμένους Ήρωες, των οποίων οι Ψυχές θα είναι πάντα παρούσες δίπλα μας και θα μας οδηγούν!

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνου εκ μέρους της Τ.Ο.Αν.Αττικής,απο τον Συναγωνιστή Γερμενή Γεώργιο στο λιτό μνημείο που έχει ανεγερθεί για την θύμησή τους ενάντια στην Αιώνια Λήθη.Ύστερα και από την τήρηση ενός λεπτού σιγής απο τους Συναγωνιστές εις μνήμην των Ανδρών της Χωροφυλακής, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν με όλη την δύναμη της φωνής τους τον Εθνικό μας Ύμνο για να φτάσει μακριά έως τα Ηλύσια Πεδία εκεί όπου αναπαύονται οι Νεκροί μας Ήρωες!

Αθάνατοι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-ta-thumata-ths-kommounisths-thhriwdias-sto-grammatiko#ixzz44n6jjxXG

Exit mobile version