Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Η κατάσταση με το ΔΝΤ βρωμάει… Αποδείχθηκε περίτρανα ότι ούτε μεταρρυθμίσεις θέλουν ούτε κάτι άλλο. Μια συμμορία τοκογλύφων και οικονομικών δολοφόνων είναι που εκβιάζουν. Όλο και περισσότεροι ψυχανεμιζόμαστε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μας πετάξουν έξω από την ευρωζώνη γιατί είμαστε αντιστεκόμενος λαός, ασχέτως των προδοτικών κυβερνήσεων. Ήρθε η ώρα να τους πούμε πάρτε τα μνημόνια σας και τους λαθρομετανάστες μαζί και φύγετε από την Ελλάδα! Με τη Χρυσή Αυγή στη πρωτοπορία οι Έλληνες θα ξαναπάρουν τη πατρίδα τους πίσω.

Κωνσταντίνα Μ.

Απηύδησαν οι κάτοικοι στην Ειδομένη: “Να φύγουν, δεν αντέχουμε άλλο” – Ένταση μεταξύ αποκλεισμένων οδηγών και λαθρομεταναστών που φώναζαν “Αλλάχ Ακμπάρ”

Άφησαν τους λαθρομετανάστες να περάσουν ανενόχλητοι στη χώρα μας και τώρα ανερυθρίαστα μας ενημερώνουν πως επέρχεται ξέσπασμα βίας. Η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται για ξέσπασμα βίας, ενόψει της εφαρμογής της συμφωνίας της ΕΕ με την Άγκυρα, καθώς από τη Δευτέρα ξεκινούν οι μαζικές απελάσεις Σύρων προσφύγων και μεταναστών στην Τουρκία, γράφει ο Guardian. Ένα το ίδιο λέει και ο βρετανικός Observer στον οποίο έχει παραχωρήσει συνέντευξη ο  Κυρίτσης , εκπρόσωπος του συντονιστικού για τους πρόσφυγες, ο οποίος λέει τα ίδια.

Στο μεταξύ στη Χίο έχουν αφήσει 30 αστυνομικούς για τη φύλαξη 1.600 προσφύγων, ενώ, από τους 2.300 αξιωματούχους που υποσχέθηκε να στείλει η ΕΕ στην Ελλάδα, μόλις 200 έχουν φτάσει, όπως αναφέρει ο Κυρίτσης. Έτσι «οι κακόμοιροι και ανήμπορο騻 το κατέστρεψαν μιας και γνωρίζουν καλά όπως τους έχουν δασκαλέψει ότι θα ξαναφτιαχτεί εξαρχής μιας  και χρήματα υπάρχουν για μόνο γι αυτούς και όχι για τους Έλληνες.  Άλλη μια απόδειξη της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης προς την πατρίδα μας. Η λύση είναι μόνο μία. Κλείσιμο των συνόρων και απέλαση όλων των παρανόμων λαθρομεταναστών, όπως προτείνει η Χρυσή Αυγή.

Θ. Τ.

Έρχεται μεγάλο κύμα βίας από τους λαθρομετανάστες ομολογεί ο υπεύθυνος του Σύριζα για το «προσφυγικό»

Δέσμιοι της ιδεοληψίας τους οι κυβερνώντες, προωθούν εργασιακά δικαιώματα στους λαθρομετανάστες, ενώ την ίδια στιγμή η ανεργία θερίζει και προπαντός στους νέους. Οι ένθερμοι υποστηρικτές της ανθελληνικής πολιτικής των ανοικτών συνόρων, οπαδοί της υποχρεωτικής  συμβίωσης με διαφορετικές θρησκείες, κουλτούρες, φυλές και έθνη, νιώθουν  υπερήφανοι, για την παράνομη είσοδο στην χώρα σου εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και κακώς πλέον λεγόμενων προσφύγων, μιας και έρχονται από την Τουρκία που είναι ασφαλής χώρα. Έστω όμως και την ύστατη στιγμή πολλοί Έλληνες προ του κινδύνου αφυπνίζονται και ζητάν τη πατρίδα τους πίσω.

Σ. Μ.

Άγριο ξύλο από τα ΜΑΤ του Σύριζα σε κατοίκους της Χίου που εναντιώθηκαν στην παρουσία λαθρομεταναστών έξω από τα σπίτια τους

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-4-apriliou-2016#ixzz44q2BkA70

Exit mobile version