Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Πλέον το ομολογούν και οι ίδιοι, μιας και τους ξεπερνούν οι καταστάσεις, ότι έρχεται μεγάλο κύμα βίας από τους λαθρομετανάστες. Τα πρώτα δείγματα είναι μπροστά μας από τους υποτιθέμενους φιλήσυχους και κατατρεγμένους, τα οποία είναι και φιλτραρισμένα από τα άθλια ΜΜΕ, μιας το μόνο που τους νοιάζει δεν είναι η ασφάλεια των Ελλήνων. Αντίθετα εάν οι Έλληνες κάνουν το λάθος και διαμαρτυρηθούν, η αστυνομία δείχνει πρωτοφανή σκληρότητα, όπως είδαμε στη Χίο στη Κω και στην Ειδομένη. Κρύβονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της ΝΔ και δεν διαμαρτύρονται για το ξυλοδαρμό των ψηφοφόρων τους, δείχνοντας ξεκάθαρα τους εναλλασσόμενους ρόλους που έχουν με σκοπό την εξαπάτηση των Ελλήνων.

Σ.Μ.

Φιάσκο η «αποσυμφόρηση» του λιμανιού του Πειραιά – Δεν το κουνάνε ρούπι οι “πρόσφυγες”!

«Όχι,  κανένας από τους (λαθρομεταναστο)-πρόσφυγες δεν θέλει να μείνει στην Ελλάδα», έλεγαν στον δύσμοιρο Ελληνικό λαό με στόμφο και έμφαση οι προδότες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι και οι ανθέλληνες πολιτικοί. Οι δηλώσεις όλων αυτών που κυβερνούν και παριστάνουν την αντιπολίτευση ευτυχώς υπάρχουν ακόμη. Στην Κύπρο το «πρώτη φορά αριστερά» (Χριστόφιας) έγινε μόνο και μόνο για την επί 5 χρόνια κλοπή των δημοσίων ταμείων και αποθήκευση των κλαπέντων στα ταμεία του ΑΚΕΛ καθώς επίσης και την τοποθέτηση ΑΚΕΛικών ρουφιάνων σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες και Σώματα Ασφαλείας και Στρατό. Αυτά τα λεφτά θα αγοράζουν συνειδήσεις ψηφοφόρων και έτσι διασφαλίζουν το 33% και την ύπαρξη του τάχατις αριστερού κόμματος για πολλές δεκαετίες. Το ανθελληνικό αυτό κόμμα έχει πίστη στην βασίλισσα της Αγγλίας μιας που του διασφαλίζει την ύπαρξη (επειδή ήταν αντίθετοι και δεν έλαβαν μέρος στον κυπριακό απελευθερωτικό αγώνα). Είναι εμφανές ότι μισούν και απεχθάνονται κάθε τι ελληνικό και δεν το κρύβουν. Εμείς, έχουμε ζήσει από κοντά τους απάτριδες και τα έργα τους.

Καλή δύναμη.
Γεωργία Μαύρου

Έρχεται τεράστιο πακέτο μέτρων: Επιχειρείται αποπροσανατολισμός του Ελληνικού Λαού από την μνημονιακή συγκυβέρνηση και τα φερέφωνά της

Παριστάνουν ότι πέφτουν από τα σύννεφα για τους διαλόγους των τεχνοκρατικών στελεχών του ΔΝΤ ή καλύτερα των οικονομικών δολοφόνων, τόσο οι κυβερνώντες αλλά και αυτοί που παριστάνουν την αντιπολίτευση. Τους έχουν αφήσει ανεξέλεγκτους εδώ και έξι χρόνια να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου κατά του Ελληνικού λαού και σαν κεραυνός εν αιθρία τους έπεσαν οι συνομιλίες αυτές. Συνομιλίες που δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με μια συμμορία τοκογλύφων που διαπραγματεύονται με όρους μαφίας ώστε  το υποτιθέμενο χρέος να διατηρηθεί μέχρι να μην μείνει τίποτα στον Έλληνα. Δούλοι του χρήματος γέννημα θρέμμα των νικητών του δεύτερου εμφυλίου της Ευρώπης. Μπολσεβίκοι που εν μια νυκτί μετατράπηκαν σε καπιταλιστές και φιλελεύθερους μιας και προέρχονται από την ίδια σιωνιστική μήτρα. Μόνιμος φόβος και τρόμος τους ο Εθνικισμός που όλο και αφυπνίζει τους Έλληνες αλλά και τους Ευρωπαίους. Ας γίνει ο φόβος τους πραγματικότητα.

Ν.Π. 

Μουσουλμάνοι κατάδικοι στις ελληνικές φυλακές πανηγύριζαν για τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-5-apriliou-2016#ixzz44w2tAZJq

Exit mobile version