Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντώνης Γρέγος για τον δημογραφικό μαρασμό της Ελλάδος και την πληθυσμιακή αλλοίωση της Ευρώπης – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην ομιλία του στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος αποσαφήνισε τις συνέπειες της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα κράτη-μέλη και ειδικότερα στην Ελλάδα. Η αύξηση της ανεργίας και της εγκληματικότητας, η διάλυση των εθνικών δομών, η εκχώρηση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και του εθνικού πλούτου και η επιδείνωση του δημογραφικού ζητήματος είναι μόνο μερικά από τα αποτελέσματα αυτά.

Ο Συναγωνιστής έθιξε την στάση της Ε.Ε. απέναντι στην Τουρκία, η οποία είναι εχθρική απέναντι στα ευρωπαϊκά έθνη και ξένη προς τα ευρωπαϊκά ιδεώδη, ενώ κατέδειξε της ευθύνες του ευρωπαϊκού θεσμού όσον αφορά την ενίσχυση της ισλαμικής τρομοκρατίας.

Κλείνοντας, ο Αντώνης Γρέγος τόνισε πως απέναντι σε αυτήν την κατάσταση το κατεξοχήν εθνικό κίνημα της Ελλάδος, η Χρυσή Αυγή, αλλά και οι εθνικιστικές δυνάμεις σε όλη την Ευρώπη συνεχώς ενισχύονται.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antwnhs-gregos-gia-ton-dhmografiko-marasmo-ths-ellados-kai-thn-plhthusmiakh#ixzz44w7OM4eX

Exit mobile version