Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έφτασαν οι 100 πρώτοι “πρόσφυγες – επενδυτές” στην παραλία Βρασνών

Έφτασαν οι 100 πρώτοι “πρόσφυγες - επενδυτές” στην παραλία Βρασνών

“Χαράς ευαγγέλια” για τους επαγγελματίες αλλά και τους κατοίκους γενικότερα του Δήμου Βόλβης που χρόνια τώρα παλεύουν, αντιμέτωποι με την αδιαφορία της κρατικής εξουσίας, να αναβαθμίσουν το τουριστικό προϊόν της περιοχής τους έχοντας φυσικά να ανταγωνιστούν και την Χαλκιδική με τα πεντάστερα Resort.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση μας, πληροφορίες ανεπιβεβαίωτες ωστόσο 100% έγκυρες και αξιόπιστες, το απόγευμα της Παρασκευής, 25 περίπου ταξί από τη Θεσσαλονίκη μετέφεραν στην Παραλία Βρασνών ομάδα περίπου 100 προσφύγων – επενδυτών που κατέλυσαν σε συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων το οποίο ανήκει σε Σκοπιανό (με διαβατήριο Βουλγαρίας) επιχειρηματία.

Πριν λίγες ημέρες πληροφορηθήκαμε ότι ανάλογη κίνηση έγινε και στον γειτονικό δήμο Λαγκαδά, καθώς τα συναρμόδια Υπουργεία αποφάσισαν να μεταφέρουν στο προσεχές μέλλον 1000 πρόσφυγες – επενδυτές στο παλιό στρατόπεδο “Βογιατζόγλου” στα Λαγκαδίκια, ενώ σύμφωνα πάντα με αξιόπιστες πληροφορίες, σειρά έχει ο Σταυρός όπου θα έρθει ανάλογος αριθμός επενδυτών για προσωρινή (ουδέν μονιμότερον του προσωρινού) εγκατάσταση.

Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Πολιτεία (αλλά και στη δημοτική αρχή εφόσον είναι ενήμερη) διότι αστραπιαία και εν κρυπτώ επιχειρεί να καταστήσει την περιοχή μας ένα δυναμικό και ταχέως αναπτυσόμενο… επενδυτικό κέντρο.

Κατανοούμε δε την ανάγκη για μυστικότητα καθώς είναι γνωστό ότι υπάρχουν γειτονικά κράτη με περιβάλλοντα φιλικά στην επιχειρηματικότητα που καραδοκούν να μας αρπάξουν τους επενδυτές.

Μακάρι να μπορούσαμε να περιοριστούμε στην φαιδρή πλευρά του ζητήματος αλλά δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι, για ακόμα μία φορά να απευθύνουμε προειδοποίηση και ελπίζουμε να εισακουστεί εγκαίρως: Η κεντρική εξουσία του ελληνόφωνου ψευδοκράτους του Κολωνακίου, εκτελώντας πιστά εντολές ξένων κέντρων, έχει βάλει το σχέδιο στην τελική του ευθεία.

Οι 1.000 “επενδυτές” πριν καλά καλά το καταλάβουμε, με τα σύνορα όλων των ευρωπαϊκών κρατών κλειστά, θα γίνουν 100.000  και ακόμα περισσότεροι ενώ σε λίγο η κατάσταση θα είναι πια ανεξέλεγκτη και οι συνέπειες μη αναστρέψιμες..

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/afijh-newn-ependutw#ixzz44y2LaZ3F

Exit mobile version