Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μηνύματα Ευρωπαίων Εθνικιστών για το 8ο συνέδριο της Χρυσής Αυγής

Μηνύματα Ευρωπαίων Εθνικιστών για το 8ο συνέδριο της Χρυσής Αυγής

Εθνικιστές από όλη την Ευρώπη τίμησαν με την παρουσία τους το 8ο συνέδριο της Χρυσής Αυγής και έστειλαν τα μηνύματά τους στην εφημερίδα “Εμπρός

ΔΑΝΙΑ

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Ήταν πραγματικά τιμή για μένα να παρίσταμαι στο θαυμάσιο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα. Θέλω με αυτήν την ευκαιρία να τονίσω την σημασία του κοινού μας αγώνα. Τα Ευρωπαϊκά έθνη μας έχουν αντιμετωπίσει πολλά στην Ιστορία τους. Αλλά ποτέ δεν αντιμετωπίσαμε μια απειλή όπως αυτή που αντιμετωπίζουμε σήμερα: Μια καλά οργανωμένη και συστηματική αντικατάσταση των γηγενών πληθυσμών των Πατρίδων μας. Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Παρότι τα τρομακτικά γεγονότα στο Παρίσι, τις Βρυξέλλες και την Κολωνία είναι τραγωδίες που δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί, πρέπει να αντιληφθούμε ότι αποτελούν απλώς συμπτώματα του πραγματικού προβλήματος: της αντικατάστασης του λαού μας. Αυτό που βιώνουμε τώρα και οι Έλληνες περισσότερο από όλους στις ακτές της ένδοξης χώρας σας, δεν είναι μετανάστευση. Είναι εισβολή. Και θα οδηγήσει σε γενοκτονία. Γενοκτονία του σημαντικότερου λαού που περπάτησε ποτέ σε αυτήν την γη: των Ευρωπαίων. Αλλά, δεν θα παραδοθούμε. Δεν θα υποκΎψουμε χωρίς μάχη. Θα πολεμήσουμε. Και θα πολεμήσουμε μαζί. Γιατί το πρόβλημα δεν περιορίζεται στα σύνορα της Ελλάδας. Γιατί τα σύνορα της Ελλάδας είναι τα σύνορα της Ευρώπης. Και θα σταθούμε στο πλευρό σας στον κοινό μας αγώνα για την Ευρώπη των Πατρίδων. Με αίσθημα Τιμής απέναντι στον Μάνο και τον Γιώργο. Η θυσία τους δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Daniel Carlsen
Πρόεδρος του Danskernes Parti (Κόμμα των Δανών)

ΒΕΛΓΙΟ

Εδώ και πολλές δεκαετίες γινόμαστε μάρτυρες του προγραμματισμένου θανάτου της Ευρώπης. Με την μεταναστευτική κρίση, η οποία δεν είναι στην πραγματικότητα παρά μια αντικατάσταση των ευρωπαϊκών λαών. Με τις επαναλαμβανόμενες οικονομικές κρίσεις, με την άρνηση της κληρονομιάς μας, με την ανικανότητα των πολιτικών. Ναι, γινόμαστε μάρτυρες του θανάτου της Ευρώπης μέσα σε μια σχεδόν γενικευμένη αδιαφορία. Δεν είναι ώρα για μας τους Ευρωπαίους εθνικιστές να κλαιγόμαστε, αλλά είναι ώρα να αγωνιστούμε εναντίον του συστήματος της παγκοσμιοποίησης. Το σύστημα, το οποίο αντιμαχόμαστε, δεν ανέχεται καμία αμφισβήτηση. Το είδαμε με τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής τα τελευταία χρόνια. Το σύστημα μάς χτυπά με όλες του τις δυνάμεις, όμως η Χρυσή Αυγή απέδειξε την δύναμή της, την οργάνωση και την πειθαρχία της. Όχι μόνον δεν πέθανε, αλλά συνέχισε έναν θαυμάσιο αγώνα για να κερδίσει την μάχη ενάντια σε αυτούς που καταπιέζουν τους λαούς μας. Είμαστε έτοιμοι για κάθε θυσία προκειμένου να κερδίσουμε την μάχη ενάντια σε αυτούς που καταπιέζουν τους λαούς μας. Είμαστε οι μόνοι που υπερασπιζόμαστε τους λαούς μας. Είμαστε οι μόνοι που αγωνιζόμαστε για να ξαναβρεί η Ευρώπη την δύναμή της. Είμαστε οι μόνοι που υπερασπιζόμαστε την ευρωπαϊκή κληρονομιά μας. Είμαστε οι μόνοι που αγωνιζόμαστε προκειμένου η νεολαία μας να επαναστατήσει ενάντια στην καταναλωτική κοινωνία. Είμαστε οι μόνοι ικανοί να οδηγήσουμε τις πατρίδες μας μακριά από το χάος που μας ετοιμάζουν. Όλοι μαζί, ας αγωνιστούμε για το αύριο, για όλη την Ευρώπη, ώστε να ανατείλει μια νέα αυγή, μια Χρυσή Αυγή!

Σαρλ Αλεξάντρ Μπολέ
Νασιόν, Βέλγιο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Χρυσή Αυγή στο συνέδριό της κατά το Σαββατοκύριακο του Πάσχα (των καθολικών), το οποίο παρηκολούθησαν πολλές εκατοντάδες μέλη και επισκέπτες, παρουσιάστηκε μαχητική και αποφασισμένη. Σε μια λαμπρή, επανειλημμένως διακοπτόμενη από θυελλώδη χειροκροτήματα ομιλία του, ο ηγέτης του κόμματος Ν. Μιχαλολιάκος, επικαλέσθηκε τους αδιάπτωτους στόχους του κόμματός του και προέβλεψε ότι η πληγείσα από το εν εξελίξει «προσφυγικό» χάος Ελλάς ημπορεί να έχει ένα μέλλον μόνον με την Χρυσή Αυγή. «Οι λαοί της Ευρώπης ή θα έχουν την κοσμοθεώρησή μας ή θα πάψουν να υπάρχουν», εδήλωσε ο Μιχαλολιάκος στο ακροατήριό του. Αν είναι για την επιβίωση της χώρας τους, η πολιτική των Αθηναίων θα πρέπει αν χρειαστεί να λάβει αποφάσεις κατά της ΕΕ των Βρυξελλών. Αναφερόμενος στην σημερινή κυβέρνηση ο αρχηγός του κόμματος εδήλωσε: «Η Αριστερά και οι κομμουνιστές δεν έχουν αντιληφθεί ότι εδώ και καιρό είναι οι ίδιοι μέρος του καπιταλιστικού συστήματος». Μετά από αυτό το Σαββατοκύριακο είμαι ακόμη περισσότερον πεπεισμένος ότι οι Έλληνες συναγωνιστές μας είναι εφάμιλλοι των προκλήσεων του μέλλοντος και σας εύχομαι για τον πολιτικό αγώνα σας επιτυχία, τύχη και αποφασιστικότητα!

Βερολίνο, την 31η Μαρτίου 2016
Ούντο Φόϊντ
Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

ΙΤΑΛΙΑ

Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να συμμετάσχω στο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα. Είδα μια άψογη οργάνωση καθώς και άνδρες και γυναίκες που αγαπούν πάρα πολύ την πατρίδα τους. Έμεινα εντυπωσιασμένος από τον αριθμό των παρευρισκομένων και από τον στολισμό της αίθουσας. Ο ύμνος του κόμματος, τα συνθήματα των συναγωνιστών, οι ομιλίες των υπεύθυνων καθώς και το χάρισμα του Γ.Γ., Νικόλαου Μιχαλολιάκου, κατέπληξαν όλους όσους βρέθηκαν στην αίθουσα, αφήνοντας με σαφήνεια να εννοηθεί με πόση θέληση και δύναμη το κόμμα θέλει να πείσει τον ελληνικό λαό να ξαναπάρει την τύχη του στα χέρια του. Κοινοί αγώνες, που εμείς της Casa Pound Italia, μοιραζόμαστε με τους αδερφούς Έλληνες. Αθήνα και Ρώμη, είναι δυο λέξεις που ενωμένες χαλάνε τον ύπνο των τοκογλύφων και της διεθνούς οικονομίας. Εδώ και πάρα πολύ καιρό, τα έθνη μας βρίσκονται στα χέρια αυτών των τοκογλύφων που έχουν απορροφήσει κάθε πλούτο, κλέβοντας κάθε εθνική ιδιοκτησία, χτυπώντας όμως και την ιδιωτική πρωτοβουλία της χαμηλής και μεσαίας τάξης. Παρόλα αυτά, όσο η κατάσταση γίνεται πιο δύσκολη και απελπιστική, όσο η προπαγάνδα των αντιπάλων μας επικεντρώνεται στο να σβήσει κάθε εθνική ταυτότητα και πολιτισμό, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η λαϊκή συμμετοχή στα κινήματα μας, αφού είμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του λαού. Τα γραφεία μας είναι γεμάτα από νέους, ενώ τα άλλα κόμματα γεμίζουν από ηλικιωμένους χωρίς να υπάρχει ανανέωση στις γενιές. Για αυτόν τον λόγο εγώ πιστεύω ότι έχουμε νικήσει, πέρα από κάθε εκλογικό αποτέλεσμα. Με λίγα λόγια, εμείς είμαστε το μέλλον. Ένα μέλλον λαμπερό και ελεύθερο για την Ελλάδα και την Ιταλία.

SIMONE DI STEFANO
ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΟΣ CASAPOUND,
YΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΩΜΗΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhnumata-eurwpaiwn-ethnikistwn-gia-to-sunedrio-ths-chrushs-aughs#ixzz44zd86Xk5

Exit mobile version