Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο εθνομηδενιστής Φίλης ενοχλείται από την Ορθοδοξία, ως επίσημη θρησκεία της Ελλάδας!

Ο εθνομηδενιστής Φίλης ενοχλείται από την Ορθοδοξία, ως επίσημη θρησκεία της Ελλάδας!

Άλλο ένα δείγμα του αντεθνικού και άθεου χαρακτήρα του έδειξε το πολιτικό παχύδερμο που ακούει στο όνομα Νίκος Φίλης. Μιλώντας χθες στη Βουλή, ουσιαστικά άνοιξε θέμα αλλαγής του όρου «επικρατούσα θρησκεία» στο άρθρο 3 του Συντάγματος.

Να σημειωθεί ότι αυτή η Βουλή δεν μπορεί να προχωρήσει σε συνταγματική αναθεώρηση, ωστόσο μπορεί να ξεκινήσει τη συζήτηση και η επόμενη να ψηφίσει νέο Σύνταγμα. «Πράγματι στη χώρα μας υπάρχει επικρατούσα θρησκεία. Επ΄αυτού γνωρίζω ότι υπάρχει μια συζήτηση μεταξύ συνταγματολόγων, αν το επικρατούσα έχει να κάνει με διαπιστωτική άποψη, δηλαδή ότι η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών πιστεύει στην Ορθοδοξία, ή έχει να κάνει με ρύθμιση, ότι δηλαδή έχουμε μια κρατική θρησκεία. Το αφήνω αυτό, όμως, διότι είναι ένα θέμα που αφορά τη συνταγματική αναθεώρηση και όχι τη συζήτησή μας σήμερα» είπε χαρακτηριστικά ο Φίλης, ενώ λίγο αργότερα, μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, εξήγησε ότι «θα πρέπει να υπάρξει διευκρίνιση». Προσέθεσε δε ότι οι περισσότεροι συνταγματολόγοι εκτιμούν πως η λέξη «επικρατούσα» θα πρέπει να έχει να κάνει με πληθυσμιακά κριτήρια!

Επομένως, με βάση τα λεγόμενα του αγράμματου, ανιστόρητου, αστοιχείωτου και ακαλαίσθητου αυτού εθνομηδενιστή, αφού η λέξη «επικρατούσα» στην έννοια της θρησκείας έχει να κάνει με «πληθυσμιακά κριτήρια», τότε σε μια Ελλάδα η οποία σε λίγα χρόνια θα έχει, όπως πάνε τα πράγματα, πληθυσμό (και όχι Λαό) με πλειοψηφικό θρήσκευμα το Ισλάμ, τότε η… επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα θα είναι αυτή που ενστερνίζονται οι μουσουλμάνοι.

Μπορεί ο (κάτι παραπάνω από) ευτραφής Φίλης να υποστηρίζει ότι το θέαμα της σύλληψής του από τον φωτογραφικό φακό να κοιμάται στην Βουλή να οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα υγείας που ισχυρίζεται ότι έχει, είναι όμως ολοφάνερο πως δεν το έχει σε τίποτα «να κοιμάται (και) όρθιος», όπως λέει ο Λαός μας.

Ο θλιβερός αυτός διεθνιστής, ο οποίος απαγορεύει (!) στους κληρικούς να παρίστανται σε μαθήματα θρησκευτικών στα σχολεία, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του όχι μόνο για την πλήρη αποχριστιανοποίηση της Παιδείας και κατ΄επέκτασιν της Χώρας, αλλά και να προετοιμάσει το έδαφος για την Ισλαμοποίηση της Ελλάδας, έχοντας ως σύγχρονο Δούρειο Ίππο την προσωρινή κατάσταση αθεΐας που αυτός και η κυβέρνησή του προωθούν για τον Τόπο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-ethnomhdenisths-filhs-enochleitai-apo-thn-orthodojia-ws-epishmh-thrhskeia#ixzz44zfaiMk1

Exit mobile version