Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προκλητικός σαμαροφρουρός ο Γεωργιάδης: “Έπρεπε να είχαμε δώσει το όνομα του Παπασταύρου σε δρόμο”!

Προκλητικός σαμαροφρουρός ο Γεωργιάδης: “Έπρεπε να είχαμε δώσει το όνομα του Παπασταύρου σε δρόμο”!

Ο Σπύρος – Άδωνις Γεωργιάδης αποδεικνύει, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ότι έχει χάσει κάθε στοιχείο σοβαρότητας.

Αυτή ακριβώς την έλλειψη σοβαρότητας φροντίζει να την επιβεβαιώνει με τις όσο το δυνατόν πιο προκλητικές δηλώσεις που κάνει, οι οποίες προκαλούν την αγανάκτηση κάθε σκεπτόμενου Έλληνα. Σε μια ακόμη επίδειξη παραληρήματος, ο αποκαλούμενος ως «μπουμπούκος» από την δεύτερη σύζυγό του, δήλωσε ότι: «Έχουμε πέσει να φάμε τον Παπασταύρου, βρήκαμε τον καινούργιο στόχο. Βοήθησε την Ελλάδα ο Παπασταύρου, προσέφερε πολύ σημαντικές υπηρεσίες στον ελληνικό λαό. Είναι ένα πρόσωπο που, αν ο ελληνικός λαός δεν ήταν διαχρονικά αχάριστος, θα του είχε και δρόμο με το όνομά του».

Ύμνος, δηλαδή, για έναν τύπο για τον οποίο βοά ο Τόπος για τις συνεχείς εμπλοκές του σε όλες τις λίστες. Ο Γεωργιάδης με την προκλητική αυτή δήλωσή του όχι μόνο ταυτίζεται πλήρως με την ανεκδιήγητη τοποθέτηση Σαμαρά για το ίδιο πρόσωπο («Μακάρι να είχαμε 10 Παπασταύρου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά) αλλά τον ξεπερνά σε επαίνους, με την πρότασή του να δοθεί το όνομά του σε κάποιον δρόμο (!) για τις… υπηρεσίες (!!) που προσέφερε στον Ελληνικό Λαό.

Αυτές οι προκλητικές δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ δείχνουν το ήθος και το ύφος (και) της νέας ηγεσίας της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης: Στην λίστα του Παναμά βρίσκουμε και πάλι τον… Παπασταύρου και την ψευτοδεξιά Νέα Δημοκρατία!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhtikos-o-gewrgiadhs-thelei-dromo-me-to-onoma-tou-papastaurou#ixzz453O6p5a8

Exit mobile version