Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Είναι σχεδόν βέβαιο πως ανάμεσα στις εκατοντάδες ΜΚΟ, ανάμεσα σε δεξιούς και αριστερούς πολιτικούς, προοδευτικούς και ευυπόληπτους συντηρητικούς, εκεί κρύβονται αυτά τα τρωκτικά της εξουσίας. Αυτοί οι ποντικοί της ντροπής. Που καλύπτονται από δικαστικούς της ξευτίλας και φοβισμένους ανθρωποφύλακες. Είναι οι ίδιοι που ψήφισαν τα οικονομικά μέτρα εξόντωσης του λαού μας. Είναι οι ίδιοι κρατικοδίαιτοι ξευτίλες που ξέρουν απ έξω τον Προυντόν,  ίσως και τον Αριστοτέλη, αλλά δεν δίνουν ούτε σεντς, για το πώς θα ζήσει τούτος ο λαός, για το πώς τα παιδιά μας θα γλυτώσουν την προσφυγιά, για το πώς οι γέροι μας θα πεθάνουν στο δικό τους στρώμα, μέσα στο δικό τους σπίτι. Αηδία μου προκαλεί όλο αυτό που κρύβεται πίσω από το προσωπείο ψευτοιδεολόγων, ψευτοπατριωτών. Που σε άλλες εποχές θα ήταν απλά κατάδικοι του κοινού ποινικού δικαίου και όχι σεβαστοί πτυχιούχοι του London school of economics .

Κ.Γ.

Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την επέτειο 6ης Απριλίου 1941

Είναι απίστευτες οι εικόνες, που ακόμη και φιλτραρισμένες σε μεγάλο βαθμό,  λαθρομεταναστών οι οποίοι υποκινούμενοι από τις ΜΚΟ,  προβαίνουν σε ελέγχους Ελλήνων και ξένων επαγγελματιών πολιτών για το αν θα τους επιτρέψουν να περάσουν τις εθνικές οδούς που οι ίδιοι έχουν κλείσει. Επιχειρήσεις που προσπαθούν να ζήσουν και να επιβιώσουν από την πολιτική των μνημονίων, υπόκεινται σε  ελέγχους για το αν μεταφέρουν τα προϊόντα τους από λαθρομετανάστες, με σκοπό να αλλάξει μια προαποφασισμένη απόφαση της Ευρώπης να ανοίξει τα σύνορα. Ομολογουμένως ζούμε το θέατρο του παραλόγου που η αυλαία του θα είναι επώδυνη για την πατρίδα μας, αν δεν αναγνωρίσουμε το πρόβλημα, αυτούς που το δημιούργησαν και δεν τους πετάξουμε στα σκουπίδια της ιστορικής λήθης.

Ν.Π.

Ένα εξαιρετικό άρθρο από την «Δημοκρατία» για τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων

Σήμερα, ο Τσίπρας έχει καταληφθεί από τα  “εθνικά” του δαιμόνια, και βγάζει κορώνες εναντίον του ΔΝΤ υπερασπιζόμενος την Γερμανία, (που πριν κατηγορούσε, για να υπερασπιστεί το ΔΝΤ) και φέρνει μέτρα 5,5 δισεκατομμύρια ευρώ (για αρχή) πιστεύοντας και λέγοντας μας ότι του έχει πει η Μέρκελ και η τρελλοπαρέα των Βρυξελλών: Πως την Ανάσταση θα αναστηθεί και η οικονομία μας. Κούνια που τον κούναγε! Όλη αυτή η συζήτηση περί Δ.Ν.Τ. χρέους, Μέρκελ, Σόιμπλε Ντάισελμπλουμ, Τουσκ, Γιούγκερ, μνημόνια κλπ είναι μια ανόητη συζήτηση που αποπροσανατολίζει την κοινωνία. Η Χρυσή Αυγή συνεπής λόγων και έργων ζητά ξεκάθαρα: Μονομερή καταγγελία του μνημονίου. Επιστροφή σε εθνικό νόμισμα μόλις αποκατασταθεί η πρωτογενής παραγωγή και να θωρακιστούμε ως χώρα για να μπορέσουμε να αντέξουμε τις πιέσεις που θα ασκηθούν. Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω!

Θοδωρής Τ.

Ποιοι είναι τελικά οι επίγονοι των δοσιλόγων;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-7-apriliou-2016#ixzz458n24wT3

Exit mobile version