Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρακρατικοί της αριστεράς μετέφεραν λαθρομετανάστες στην Θεσσαλονίκη – Στόχος τους η αποσταθεροποίηση της χώρας

Παρακρατικοί της αριστεράς μετέφεραν λαθρομετανάστες στην Θεσσαλονίκη - Στόχος τους η αποσταθεροποίηση της χώρας

Στην Ελλάδα επίκειται εξέγερση λαθρομεταναστών κατόπιν υποκινήσεως από τους γνωστούς «αλληλέγγυους». Γράψαμε ήδη για την απόπειρα καταλήψεως της πλατείας Συντάγματος από λαθρομετανάστες και αριστεριστές παρακρατικούς.

Τώρα διαβάζουμε σε ενημερωτικές ιστοσελίδες της Βορείου Ελλάδος ότι τρία λεωφορεία με λαθρομετανάστες από τα Διαβατά έφθασαν στο Άγαλμα του Βενιζέλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΕΔΟΘ, με αφορμή την πανελλαδική απεργία  που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, ζητώντας για ακόμα μία φορά το άνοιγμα των συνόρων προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Ευρώπη.

Όπως φαίνεται και από φωτογραφίες και βίντεο την μεταφορά πραγματοποίησε η γνωστή παρακρατική συμμορία – κατήγορος της Χρυσής Αυγής, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η οποία βρίσκεται πίσω από πολλές παρόμοιες κινήσεις αποσταθεροποίησης της χώρας.

Θα υπάρξει άραγε επέμβαση των αρχών, ώστε να καταπνιγεί πριν είναι αργά το σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας; Πολύ αμφιβάλλουμε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parakratikoi-ths-aristeras-meteferan-lathrometanastes-sthn-thessalonikh-tha#ixzz459VfACha

Exit mobile version