Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μέσα σε όλα ο Παπασταύρου… Νέα στοιχεία τον εμπλέκουν για την offshore στη Λίστα Λαγκάρντ

Μέσα σε όλα ο Παπασταύρου... Νέα στοιχεία τον εμπλέκουν για την offshore στη Λίστα Λαγκάρντ

Νέα στοιχεία, τα οποία φέρονται να αποδεικνύουν ότι ο Σταύρος Παπασταύρου είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της offshore εταιρίας στη Λίστα Λαγκάρντ, βρίσκονται στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων. Ο πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά καλείται να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για κακούργημα.

Στο συμπέρασμα πως πραγματικός ιδιοκτήτης της offshore εταιρίας STABRI LIMITED για την οποία ο Σταύρος Παπασταύρου «αναγκάστηκε» να πληρώσει 3,3 εκατ. ευρώ ώστε να μην ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ενδέχεται να οδηγηθούν οι Αρχές μετά τα νέα στοιχεία που έφτασαν στα χέρια τους από τις βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν πως περίπου 450 σελίδες που περιλαμβάνουν έγγραφα δικηγορικού γραφείου, το οποίο φέρεται να ειδικεύεται στη σύσταση offshore εταιριών και e-mails αναμένεται να δρομολογήσουν νέες εξελίξεις στην υπόθεση Παπασταύρου στη λίστα Λαγκάρντ. Σημειώνεται πως είχε προηγηθεί αίτημα των οικονομικών εισαγγελέων Αθανασίου και Μπρη στις βρετανικές Παρθένες Νήσους για στοιχεία που αφορούν την εταιρία Stabri Ltd και το ιδιοκτησιακό καθεστώς της.

Ο εξ απορρήτων του Αντώνη Σαμαρά θα κληθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας να καταθέσει για τα νέα στοιχεία που προέκυψαν ως ύποπτος υπόπτου τέλεσης κακουργηματικών πράξεων. Όλα τα νέα στοιχεία έχουν ήδη σταλεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής που ελέγχει το πόθεν έσχες του Σταύρου Παπασταύρου.

Σημειώνεται πως ο Σταύρος Παπασταύρου έχει ισχυριστεί κατ’ επανάληψη πως η offshore εταιρία STABRI LIMITED, ανήκει στον οικογενειακό του φίλο Σάμπι Μιωνή.

Διαβάστε επίσης: Προκλητικός σαμαροφρουρός ο Γεωργιάδης: “Έπρεπε να είχαμε δώσει το όνομα του Παπασταύρου σε δρόμο”!

Στην λίστα του Παναμά βρίσκουμε και πάλι τον… Παπασταύρου και την ψευτοδεξιά Νέα Δημοκρατία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-stoicheia-kaine-stauro-papastaurou-gia-thn-offshore-sth-lista-lagkarnt#ixzz45AYDZpas

Exit mobile version