Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Τελικά λύθηκε η παρεξήγηση… Ο «δυστυχής» πρόσφυγας που όλοι είδαμε στην τηλεόραση να προσπαθεί να εκτοξεύσει το νήπιο που κράδαινε στα χέρια του, δίκην πλαγίου άουτ, όπως θα λέγαμε στη ποδοσφαιρική διάλεκτο το μόνο που ήθελε ήταν να το προστατεύσει από τον αστυνομικό, ο οποίος τον εμπόδιζε. Και όμως αυτό ισχυρίζονται στο διαδίκτυο όλες οι αντιρατσιστικές ιστοσελίδες κάνοντας το άσπρο μαύρο. Μέχρι που δεν τους άντεξαν ούτε και οι δυστυχείς ακόλουθοι τους και αλληλέγγυοι οι οποίοι τους ξεφωνίζουν κανονικά. Τους παρότρυναν να βγάλουν την ανάρτηση, που έδινε την παραπάνω εξήγηση και να προσποιηθούν ότι δεν έγινε ποτέ το περιστατικό. Ένα ατελείωτο θέατρο του παραλόγου χωρίς τέλος. Σαν τέλος όλοι αυτοί θεωρούν να μην υπάρχουν Έλληνες. Είναι σίγουρο πως θα το πετύχουν, αν δεν ξεσηκωθούν οι Έλληνες απαιτώντας τη πατρίδα τους πίσω.

Ν.Π.

Ξεσηκώθηκαν οι Έλληνες της Χίου: Απαίτησαν να φύγουν οι λαθρομετανάστες – Απομάκρυναν ΜΚΟ και «αλληλέγγυους»! ΒΙΝΤΕΟ

Στο ίδιο έργο θεατές και πάλι οι Έλληνες με το κυβερνητικό θίασο, άξιο διάδοχο των σαμαροβενιζέλων, να παριστάνουν ότι διαπραγματεύονται σκληρά και διάφορες άλλες επικοινωνιακές ανοησίες. Η επίπονη δήθεν  διαπραγμάτευση των κυβερνώντων με τους διεθνείς τοκογλύφους, έρχεται σαν λαιμητόμος με νέα εξοντωτικά οικονομικά μέτρα που πλέον θα αφανίσουν το γηγενή πληθυσμό και με ένα χρέος που παραμένει αμείωτο και αέναο. Από όλα αυτά εξαιρούνται οι παράνομα εισελθόντες υποψήφιοι «υπό κατασκευή Έλληνες» μιας και πλέον επιβιώνουν από τη δυστυχία των ιθαγενών οι οποίοι σιγά – σιγά θα έχουν την τύχη των αυτοχθόνων της Αμερικής.

Σ.Μ.

Ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός εξέθεσε τους συριζαίους για την ανοχή τους στον προνομιακό οικοδομικό συνεταιρισμό βουλευτών – ΒΙΝΤΕΟ

Το τι ρατσισμό βγάζει ο Έλληνας για τον Έλληνα, είναι πράγμα ανήκουστο! Δεν πρέπει να υπάρχει άλλο έθνος στον κόσμο, που οι άνθρωποι του να μισιούνται με τόσο πάθος! Για τον μέσο αριστερό χαχόλο, ο Έλληνας είναι ο θανάσιμος εχθρός που στέρησε από τον παππού κι από τον μπαμπά του την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το μεγάλο όνειρο τους – να δουν δηλαδή την Ελλάδα κομμάτι της παλιάς Σοβιετικής ένωσης και να έχουν την ευκαιρία να πεινάσουν όλοι μαζί, σε ατέλειωτες ουρές σε «λαϊκά σουπερ μάρκετ», για ένα ρολό χαρτιού υγείας. Γι΄ αυτό μισούν τόσο την Ελλάδα, δεν τη νιώθουν ως πατρίδα τους άλλα ως το δημιούργημα μιας ήττας. Της ήττας των γονιών τους!

Πάνος Α.

Ανθελληνική πρόκληση από το Ποτάμι: Ζητεί να διαβάζονται οι ανακοινώσεις στα μειονοτικά σχολεία μόνο στα τουρκικά!‏

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-8-apriliou-2016#ixzz45Bq3XfyR

Exit mobile version