Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε παροξυσμό οι μισθοφόροι τζιχαντιστές των ΗΠΑ: Οι της CIA επιτίθενται σε αυτούς του Πενταγώνου!

Σε παροξυσμό οι μισθοφόροι τζιχαντιστές των ΗΠΑ: Οι της CIA επιτίθενται σε αυτούς του Πενταγώνου!

Είναι γνωστό και το έχουμε πολλάκις αναφέρει ότι οι τζιχαντιστές είναι μίσθαρνα όργανα των μυστικών υπηρεσιών της Ουάσιγκτον, της Άγκυρας και του Ριάντ. Η επικράτηση των κυβερνητικών στρατευμάτων του Άσαντ στην Συρία και η αναγκαστική υποχώρηση των ισλαμοσυμμοριτών από τα προπύργια τους, τους έχει οδηγήσει σε απόγνωση και προφανώς σε πράξεις παροξυσμού και στρατιωτικής ανοησίας και ασυναρτησίας.

Πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία και εφημερίδες, όπως π.χ. η Los Angeles Times, αναφέρουν τις τελευταίες ημέρες ότι στην περιοχή μεταξύ της πόλης Αλέπο και των τουρκοσυριακών συνόρων μισθοφόροι- τζιχαντιστές της CIA πολεμούν εναντίον μισθοφόρων-τζιχαντιστών του αμερικανικού Πενταγώνου.

Πιο συγκεκριμένα ισλαμοσυμμορίτες της οργάνωσης Φουρσάν αλ Χακ (παραφυάς του Ισλαμικού Κράτους), που έχουν στρατολογηθεί και εκπαιδευτεί από την CIA, επιτέθηκαν σε ισλαμοσυμμορίτες της Αλ Νούσρα, που έχουν εκπαιδευτεί από το Πεντάγωνο, και το αποτέλεσμα της μάχης ήταν υπέρ της CIA. Προφανώς και η CIA τους δικούς της τους είχε εκπαιδεύσει καλύτερα από ότι το Πεντάγωνο τους δικούς του κανίβαλους.

Το γεγονός αυτό, πέραν της προδιάθεσης για ειρωνικά σχόλια, δείχνει ξεκάθαρα την απόγνωση και την αδυναμία στην οποία έχουν περιέλθει οι ισλαμοσυμμορίτες, αλλά και την αδυναμία της Ουάσιγκτον να τους συντονίσει στο πεδίο της μάχης. Επίσης γίνεται σαφές σε όλους η βαθιά κρίση της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, η οποία φαίνεται να έχει διασπαστεί και ομάδες συμφερόντων να έχουν διαφορετικούς στόχους τους οποίους και μεταβιβάζουν στους εντολοδόχους τους μισθοφόρους στην Συρία.

Το βαθύ σιωνιστικό κράτος δρα ανεξέλεγκτο από τα παρασκήνια του Λευκού Οίκου, θέλοντας ακόμη και την ύστατη στιγμή να αποκομίσει έστω κάποια οφέλη από την αποτυχία της πολιτικής του στην Συρία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-misthoforoi-tzichantistes-twn-hpa-sthn-suria-se-parojusmo-oi-ths-cia-epi#ixzz45F2s7tuk

Exit mobile version