Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αίσχος! Οι «αντιρατσιστές» υπερασπίζονται τον «πρόσφυγα» που κόντεψε να σκοτώσει το παιδί του!

Αίσχος! Οι «αντιρατσιστές» υπερασπίζονται τον «πρόσφυγα» που κόντεψε να σκοτώσει το παιδί του!

Το μόνο πράγμα το οποίο συναγωνίζεται τον ανθελληνισμό που διέπει τους «αντιρατσιστές» είναι το θράσος με το οποίο διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, ακολουθώντας κατά γράμμα την ρήση του Λένιν «Αν η αλήθεια δεν συμβαδίζει με τις απόψεις μας, τόσο το χειρότερο γι αυτήν».

Μια τέτοια διαστρέβλωση είχαμε από μια περιθωριακή – παρακμιακή ομαδούλα, που επί σειρά ετών είχε στενές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, την «Κίνηση απελάστε τον ρατσισμό», η οποία μάλιστα μπορεί να μετονομαστεί σε «Κίνηση απελάστε την σοβαρότητα». Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι φαιδροί αυτοί τύποι, υπό τον τίτλο «Βίντεο: Δεν πήγε να πετάξει το μωρό ο πρόσφυγας!», γράφουν τα εξής απίστευτα: «Από το πρωί κράτος και συστημικά ΜΜΕ κάνουν μια τρελή προπαγάνδα κατά των προσφύγων και των αλληλέγγυων που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι του Πειραιά. Μέσα σε αυτή την προπαγάνδα λοιπόν πετούν και την είδηση πως «Μετανάστης απείλησε να πετάξει μωρό σε λιμενικό!». Μόνο που η αλήθεια είναι διαφορετική. Όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω είναι ο αστυνομικός που κάνει κίνηση κατά του βρέφους και το σπρώχνει και είναι ο πρόσφυγας που προσπαθεί να αποφύγει τον τσαμπουκαλεμένο αστυνομικό. Συγκεκριμένα στο 10’’ ο αστυνομικός σπρώχνει τον πρόσφυγα. Ο πρόσφυγας σηκώνει το μωρό στον αέρα για να μην χτυπηθεί. Στο 13’’ άλλος αστυνομικός σηκώνει ψηλά τα χέρια και σπρώχνει το ίδιο το μωρό. Στο 16ο δευτερόλεπτο σπρώχνεται γυναίκα που διαμαρτύρεται για την πράξη του αστυνομικού από τον ίδιο τον αστυνομικό».

Παραθέσαμε όλη την ανάρτηση για να δούμε σε ποιο βαθμό εμπάθειας, παραπληροφόρησης και συνεχούς ψευδολογίας φτάνουν οι εκτός τόπου και χρόνου «αντιρατσιστές». Προφανώς, ο… κακόμοιρος «πρόσφυγας» είπε να βγάλει μια βόλτα το μωρό στον τόσο καθαρό αέρα του Πειραιά και ο κακός αστυνομικός βάλθηκε να τραμπουκίσει το βρέφος από τα… ασφαλή χέρια του «πρόσφυγα»! Περίπου κάτι τέτοιο θέλουν να μας πουν, ακολουθώντας την τακτική «Μα καλά, πιστεύεις τα μάτια σου και όχι εμένα;». Με δικαιολογίες των… οπισθίων, οι «αλληλέγγυοι» και οι «αντιρατσιστές», επιχειρούν να καλύψουν την αποτρόπαια και κατάπτυστη ενέργεια ενός «πρόσφυγα», ο οποίος επιχείρησε να παίξει με την ζωή και την σωματική ακεραιότητα ενός βρέφους λίγων μηνών.

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια της ψηλά μπροστά σε μια τέτοια επίδειξη βλακείας, αν μάλιστα αντιληφθούμε πόσο ολόσωστη είναι η ρήση «η βλακεία είναι το πλέον ακατανίκητο επιχείρημα». Το γεγονός ότι κάτι τέτοια «νούμερα» είναι που σιγοντάρουν το καθεστώς στην ανήθικη και παράνομη προσπάθεια ποινικοποίησης του έντιμου και νόμιμου πολιτικού αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών βαδίζει στον σωστό δρόμο της Υπεράσπισης της Πατρίδας και του Λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aischos-antiratsistes-uperaspizoun-ton-prosfuga-pou-diakinduneuse-thn-zwh-k#ixzz45F4mgEMj

Exit mobile version