Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικός στα δήθεν εθνικόφρονα «παπαγαλάκια» της ΝΔ για την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής

Πανικός στα δήθεν εθνικόφρονα «παπαγαλάκια» της ΝΔ για την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής

Έχουν πολύ πλάκα τα δήθεν εθνικόφρονα «παπαγαλάκια» της ΝΔ στην ομολογουμένως διασκεδαστική προσπάθειά τους να ταυτίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ιδίως, μάλιστα, όταν δεν βγαίνουν ευθέως να πουν ότι η πρέπουσα «λύση» για τον Τόπο είναι να υπερψηφιστεί η ΝΔ στις επόμενες εκλογές, όχι μόνο επειδή «θα τους πάρουν με τα αυγά», αλλά και επειδή είχαν ποντάρει σε άλλο «άλογο» για την κούρσα διαδοχής της ΝΔ, μένοντας τελικά με την… επιθυμία στο χέρι.

Το νέο κρούσμα διασκεδαστικής γελοιότητας αποτελεί το παρακάτω απόσπασμα, το οποίο είναι χαρακτηριστικό του ακατάληπτου της «επιχειρηματολογίας» που χρησιμοποιείται προκειμένου να πληγεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Διαβάστε και… απολαύστε: «Επίσης, αξίζει να σημειωθεί η εξόφθαλμη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή. Όσοι ακούσαμε τις ομιλίες στην Ολομέλεια στη διάρκεια της πρόσφατης αναζήτησης σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, βγάλαμε τα συμπεράσματά μας. Ας μη νομίζουν ορισμένοι ότι τρώμε κουτόχορτο. Τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή τους ενώνουν ο σοσιαλισμός και το κοινό τους μίσος για την αστική Δημοκρατία. Θέλουν και οι δύο ένα καθεστώς «γκρίζας» Δημοκρατίας τύπου Βενεζουέλας, όπου φυσικά θα επικρατούν ανασφάλεια, εγκληματικότητα και αστάθεια και όπου δεν θα υπάρχει σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή και τα ΜΑΤ των αριστεριστών πραιτόρων θα τραυματίζουν γυναίκες και παιδιά, όπως έγινε πρόσφατα στη Χίο και έχει γίνει πριν και αλλού, με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να δικαιολογούν την ενέργεια αυτή (την οποία καταδίκασε βέβαια ο τοπικός βουλευτής του εθνομηδενιστικού κόμματος). Όπως δηλαδή συμβαίνει και στη Βενεζουέλα, όπου οι δυνάμεις ασφαλείας του δικτάτορα Μαδούρο σκοτώνουν 14χρονα παιδιά στο Σαν Κριστομπάλ».

Μιλάμε για «άψογη» επιχειρηματολογία, η οποία μετατρέπει την πολιτική ανάλυση σε χωριάτικη σαλάτα, μιας και κάποιοι αρέσκονται να μιλούν περί «κουτόχορτου». Το αν το χόρτο που τρώνε δεν είναι «κουτόχορτο» αλλά μαρούλι ή βλήτα δεν μας αφορά και δεν μας ενδιαφέρει στο ελάχιστο. Ας μην γελοιοποιούνται, όμως, ασύστολα με τέτοιου είδους καφενειακές «αναλύσεις». Τι σχέση μπορεί να έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τον ΣΥΡΙΖΑ, τα καθεστώτα τύπου Βενεζουέλας, τα ΜΑΤ των αριστεριστών και τον εθνομηδενισμό, αυτό μόνο ο εγκέφαλος ενός δημοσιογράφου ο οποίος γράφει πολύ βαρετά μυθιστορήματα μπορεί να διανοηθεί.

Αντιθέτως, είναι η ΝΔ που έχει κοινή πορεία με τον ΣΥΡΙΖΑ στην ψήφιση «αντιρατσιστικών» νομοσχεδίων που χτυπούν τον Ελληνισμό στην ρίζα του, την συμφωνία για το σύμφωνο συμβίωσης και τις κοινές απόψεις περί hot spots. Γι΄ αυτό συνιστούμε στον γραφικό «ανησυχούντα» δημοσιογράφο που «αναλύει» με τόση… οξυδέρκεια την πολιτική κατάσταση της Χώρας να επιστρέψει στον απυρόβλητο χώρο του μυθιστορήματος. Όσο παραμυθένια κι αν είναι τα γραφόμενά του εκεί, κινδυνεύει πολύ λιγότερο να εκτεθεί και να γελοιοποιηθεί, όπως κάνει τώρα με την έμμεση προσπάθεια να πείσει ότι η μόνη πατριωτική λύση για την Ελλάδα είναι ο νεοφιλελεύθερος Μητσοτάκης (αφού οι εσωκομματικές κάλπες δεν του έκαναν το χατίρι να βγει κάποιος άλλος, για τον οποίο «σκιζόταν» κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ. Ξέρει αυτός ποιον εννοούμε…), με τις τόσο «προχωρημένες» απόψεις σε μια σειρά θεμάτων που απασχολούν την Πατρίδα και τον Λαό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-sta-dhthen-ethnikofrona-papagalakia-ths-nd-gia-thn-sunechh-anodo-th#ixzz45F6ZjbJ7

Exit mobile version