Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άμεση απέλαση των «αλληλέγγυων»: Έπεσαν στη θάλασσα για να εμποδίσουν επαναπροώθηση λαθρομεταναστών οι πράκτορες του ανθελληνισμού! ΒΙΝΤΕΟ

Άμεση απέλαση των «αλληλέγγυων»: Έπεσαν στη θάλασσα για να εμποδίσουν επαναπροώθηση λαθρομεταναστών οι πράκτορες του ανθελληνισμού! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάζουμε στο καθεστωτικό «Βήμα» ότι «αλληλέγγυοι» στη Λέσβο «έπεσαν στη θάλασσα για να εμποδίσουν το πλοίο να φύγει από τη Λέσβο με 45 πρόσφυγες από το Πακιστάν».

Συνεχίζει το ρεπορτάζ λέγοντας: «Τρεις αλληλέγγυοι, αφού κολύμπησαν ανάμεσα στα σκάφη, πιάστηκαν στην αλυσίδα της άγκυρας του πλοίου, εμποδίζοντάς το να αναχωρήσει. Τελικά, μετά από παρέμβαση του λιμενικού και της αστυνομίας, οι αλληλέγγυοι συνελήφθησαν και το πλοίο αναχώρησε.»

Ας δούμε το σημαντικό ψεύδος που περιλαμβάνει το ρεπορτάζ του «Βήματος»: Από το Πακιστάν δεν μπορεί να είναι κανείς πρόσφυγας, αφού δεν θεωρείται εμπόλεμη ζώνη. Κοινώς, οι «αλληλέγγυοι» επεχείρησαν να σταματήσουν ένα πλοίο, το οποίο θα απέλαυνε λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες.

Επιπλέον αυτού, οι συγκεκριμένοι «πρόσφυγες» δεν απελαύνονται προς μία χώρα που βρίσκεται σε πόλεμο, αλλά στην Τουρκία, η οποία βάσει των διεθνών συνθηκών οφείλει να περιθάλπτει τους πρόσφυγες ως η πρώτη ασφαλής χώρα διέλευσης.

Οι «αλληλέγγυοι» λοιπόν στην πραγματικότητα είναι πράκτορες που επιθυμούν την καταστρατήγηση των νόμων και την άλωση του Ελληνισμού. Συνεπώς δεν θα πρέπει να διώκονται απλώς για «παρακώλυση συγκοινωνιών», αλλά επιπλέον για προτροπή σε έγκλημα και όσοι από αυτούς είναι… εισαγώμενοι να απελαύνονται στις χώρες προέλευσής τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/amesh-apelash-twn-allhlegguwn-epesan-sth-thalassa-gia-na-empodisoun-epanapr#ixzz45F8zTqyW

Exit mobile version