Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυβέρνηση ανθελλήνων: Με δωρέαν στέγαση, σίτιση και περίθαλψη εκλιπαρούν τους λαθρομετανάστες να μεταφερθούν στα “Hot spot”

Μερικές φορές τα λόγια είναι περιττά και οποιοσδήποτε σχολιασμός πάνω σε όλα αυτά τα εξοργιστικά και τραγελαφικά που συμβαίνουν γύρω μας είναι πλεονασμός.

Αυτή είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση επιβεβαίωσης της Χρυσής Αυγής αναφορικά με το φυλλάδιο που θα μοιράσουν από Δευτέρα το αρμόδιο υπουργείο και οι λιμενικοί στους χιλιάδες λαθρομετανάστες με την ελπίδα να εκκενώσουν το λιμάνι του Πειραιά και την Ειδομένη και να τους μεταφέρουν στα “κέντρα φιλοξενίας”.

Οι λέξεις ευτελισμός και ανθελληνισμός είναι πράγματι ήπιοι χαρακτηρισμοί για αυτό το νέο αίσχος της εθνικά επικίνδυνης κυβέρνησης. Με ένα φυλλάδιο γραμμένο σε 4 γλώσσες (αραβικά, φαρσί, ελληνικά και αγγλικά) εκλιπαρούν τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι εισέβαλαν παράνομα στην Ελλάδα να εγκαταλείψουν Πειραιά και Ειδομένη.

Το δέλεαρ; Ξεκάθαρο! Το λέει άλλωστε το φυλλάδιο: “Το ελληνικό κράτος θα σας παρέχει δωρεάν τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής, σίτισης και υγειονομικής φροντίδας“.

Αλήθεια βρε ανθέλληνες και ρατσιστές κατά των Ελλήνων έχετε προσφέρει τίποτα δωρεάν στον Ελληνικό Λαό;

Επιπλέον, νομιμοποιούν τις ύποπτες και ανθελληνικές ΜΚΟ που δρουν ανεξέλεγκτα με σκοπό την αποσταθεροποίηση. Το λένε εξάλλου ξεκάθαρα: “συνεργαστείτε με τους αλληλέγγυους φίλους σας“.

Το βρώμικο σχέδιο αντικατάστασης των Ελλήνων που φεύγουν στο εξωτερικό με λαθρομετανάστες εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς. Θέλουν τους Έλληνες μειοψηφία στην Πατρίδα μας!

Χρυσή Αυγή για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/fulladio-parakala-tous-lathrometanastes#ixzz45GMp3720

Exit mobile version