Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Ξέρεις ότι ζεις σε banana republic όταν για το ίδιο γεγονός (panama papers) σε μία χώρα πέφτει η κυβέρνηση, ενώ στην δική σου ζητάς από το τζίνι να εμφανίσει 10 Παπασταύρους και να πάρουν οι δρόμοι το όνομά του. Έξι χρόνια μνημονίων με ότι αυτό συνεπάγεται, πολλές χιλιάδες αυτοκτονίες, μια φρίκη χωρίς τέλος. Πότε θα ξυπνήσουν οι Έλληνες που συνεχίζουν να ψηφίζουν σε μεγάλο βαθμό τους δημίους τους; Γεμίζει καθημερινά το μυαλό προπαγάνδα, ενάντια σε κάθε λογική, το στόμα μας δηλητήριο και τα χέρια μας με αίμα Ελλήνων και περιμένουμε αυτούς που μας πέρασαν τη θηλιά στο λαιμό να μας σώσουν.

Γεωργία Π.

Αίσχος! Οι «αντιρατσιστές» υπερασπίζονται τον «πρόσφυγα» που κόντεψε να σκοτώσει το παιδί του!

Προσπαθώ να ισορροπήσω την σκέψη μου και να καταλάβω, αν βλέπω “εφιάλτες” ή αν πράγματι συμβαίνουν αυτά στον τόπο μας. Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, η Ελλάδα βρίσκεται σε καραντίνα, τα σύνορα έχουν κλείσει στο ύψος των Σκοπίων, της Βουλγαρίας και της Αλβανίας και είναι ανοιχτά μόνο από την μεριά της Τουρκίας. Εκατοντάδες ΜΚΟ δρουν ανεξέλεγκτα και έχουν κυβερνητική στήριξη. Στον ήδη εξαθλιωμένο λαό μας πρόκειται να επιβληθούν πρόσθετα μέτρα ύψους 5,5 δις, το ΑΕΠ μειώνεται και οι παραγωγικές δυνάμεις συρρικνώνονται με ταχείς ρυθμούς, η ανεργία αυξάνεται και η τουριστική περίοδος είναι έτοιμη να τιναχτεί στον αέρα. Να σημειώσω σε αυτό το σημείο πως ο τουρισμός συμμετέχει στο ΑΕΠ σε ένα ποσοστό που ακουμπάει το 10% και απασχολούνται στην αιχμή του περίπου 450.000 άμεσα απασχολούμενοι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ. Η αγροτική παραγωγή συρρικνώνεται και αυξάνεται συνεχώς το κόστος της, εξαιτίας κυρίως των ατελείωτων φόρων που επιβάλλονται άμεσων και έμμεσων. Είναι χαρακτηριστικό πως το μέσο αγροτικό εισόδημα έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια πάνω από το 30%, ίσως πολλοί πιστεύουν πως όλα αυτά μεταξύ τους δεν σχετίζονται και είναι ανεξάρτητα. Δεν θα μιλήσω για θεωρίες συνωμοσίας, γιατί για μένα είναι πέρα από ξεκάθαρο πως ο τόπος μας οδηγείτε σε κατάρρευση. Αν υπήρχαν Έλληνες και όχι ελληνόφωνοι κυβερνήτες και καλοί χειριστές της εξουσίας ασφαλώς όλα αυτά δεν θα συνέβαιναν. Σύριζα, ΝΔ και λοιπές δυνάμεις του αντισυνταγματικού τόξου συμπεριλαμβανόμενου και του απολιθωμένου ΚΚΕ (το οποίο φροντίζει να αυγατίζει τη περιουσία του και έχει αναδειχθεί σε στυλοβάτη του αστικού καθεστώτος), έχουν βάλει το λιθαράκι τους στην σημερινή τραγική κατάσταση. Είμαστε στο παρά ένα και όποιος θέλει και μπορεί ας το καταλάβει. Αν δεν πάρουμε τη πατρίδα μας πίσω, το παιχνίδι θα χαθεί, ίσως και για ΠΑΝΤΑ.

Μ.Κ.

Έλληνες Γιατροί: Φέτος καταγράφηκε ο μεγαλύτερος αριθμός θανάτων από γρίπη

Ζητούνται ενεργοί Έλληνες, απαλλαγμένοι από φοβικά σύνδρομα ώστε να πάρουν την τύχη, τη δική τους και των παιδιών τους στα χέρια τους. Ας παραδειγματιστούμε από την ιστορία μας. Ας αποτινάξουμε τον ζυγό, όπως τότε με μια χούφτα θαρραλέους με λιονταρίσια καρδιά. Η Χρυσή Αυγή συνεπής λόγων και έργων δείχνει το δρόμο στους σκλαβωμένους Έλληνες ώστε να πάρουμε τη πατρίδα μας πίσω. Αγωνίζεται με συνέπεια χωρίς να κάνει βήμα πίσω για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη των Εθνών.

Κ.Ξ. 

Πανικός στα δήθεν εθνικόφρονα «παπαγαλάκια» της ΝΔ για την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-9-apriliou-2016#ixzz45IcpxljE

Exit mobile version