Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπάρχει ελληνικό κράτος; Τον “Αλλάχ” δοξάζουν οι λαθρομετανάστες σε αυτοσχέδιο τζαμί στην Ειδομένη

Υπάρχει ελληνικό κράτος; Τον “Αλλάχ” δοξάζουν οι λαθρομετανάστες σε αυτοσχέδιο τζαμί στην Ειδομένη

Απρόσκοπτα εξελίσσεται το ύπουλο σχέδιο ισλαμοποίησης της Πατρίδας μας και διάλυσης του εθνικού κράτους των Ελλήνων.

Η ανθελληνική κυβέρνηση που βάζει σε προτεραιότητα τους λαθρομετανάστες, αφού τους επιτρέπει μα κυκλοφορούν ελεύθερα στην ελληνική επικράτεια και να μην σέβονται κανένα νόμο του κράτους, πέρα από την σίτιση, στέγαση και περίθαλψη μεριμνά και για τα λατρευτικά τους καθήκοντα!

Έτσι οι λαθρομετανάστες που έχουν εγκατασταθεί στην Ειδομένη και έχουν ρημάξει την περιοχή, φαίνεται πως δεν έχουν καμία διάθεση να μετακινηθούν, αφού έστησαν και αυτοσχέδιο τζαμί σε μία από τις σκηνές που εγκατέλειψε κάποια από τις ΜΚΟ που δρουν στην περιοχή.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που εξακολουθούν να διαμένουν στην Ειδομένης βρήκαν μέρος να προσεύχονται, καθώς μετέτρεψαν μία σκηνή στο προσωπικό τους τζαμί, το οποίο μάλιστα χθες επισκέφτηκε και Ιμάμης!

Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια για την ανθελληνική κυβέρνηση της χώρας. Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί σθεναρά στην επιχειρούμενη ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας!

Διαβάστε επίσης: ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας: Χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές εναντιώθηκαν στα σχέδια της ανθελληνικής κυβέρνησης – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Όλες οι ομιλίες από την συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης ενάντια στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tzami-imamhs-sthn-eidomenh#ixzz45LDBu7Sz

Exit mobile version