Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: 10 Απριλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: 10 Απριλίου 2016

Καλησπέρα! Είμαι καταδρομέας στην μονάδα των ειδικών δυνάμεων της Ρεντίνας, αυτό μόνο ειδικές δυνάμεις δεν είναι! Μας βγάζουν και (καλά) εξοδούχους και αντί να βγούμε να πάμε να πιούμε τον καφέ μας, φοράμε την παλιά μας παραλλαγή, παίρνουμε φτυάρια, δικές μας σκούπες και καθαρίζουμε τους θαλάμους μας με ένα παγούρι νερό. Μας φορτώνουν στα στάγερ και μας πάνε σε άδειες εγκαταστάσεις hot-spot για 10 ώρες τουλάχιστον χωρίς να μας παρέχουν φαγητό μόνο ένα κψμ που και γι’ αυτό πρέπει να έχουμε χρήματα για να αγοράσουμε κάτι να φάμε ή να πιούμε. 10ώρες εργασίας υπέρ του λαθρομετανάστη, χωρίς να θέλουμε, επειδή είναι διαταγή. Εγώ μέσα αυτές τις συνθήκες δεν επιθυμώ να συνεχίσω να υπηρετώ στις ειδικές δυνάμεις! Δεν θέλω να βοηθήσω αυτόν που σε λίγα χρόνια θα με σκοτώσει και θα κάνει κακό στην οικογένεια μου και στην πατρίδα μου. Είναι απαράδεκτο! Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι για αυτό!

Ρ.Η.

Υπάρχει ελληνικό κράτος; Τον “Αλλάχ” δοξάζουν οι λαθρομετανάστες σε αυτοσχέδιο τζαμί στην Ειδομένη

Αποτελεί μεγάλη πρόκληση η ανακοίνωση τύπου του πολιτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, για τα επεισόδια που δήθεν προκάλεσαν οι φίλοι της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά. Οι Χρυσαυγίτες δέχθηκαν δολοφονική επίθεση από τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, τους αλήτες της ΚΕΕΡΦΑ και τα τάγματα των ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Όλα αυτά τα κατακάθια της αλήτικης αριστεράς εναντίον των κατοίκων του Πειραιά που συγκεντρώθηκαν ειρηνικά για να μην γίνει το ιστορικό λιμάνι της χώρας μας Αλγέρι η Λαχόρι. Ο ΣΥΡΙΖΑ του οποίου οι οπαδοί έκαψαν την Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας τόσες φορές, που έκαψαν και λεηλάτησαν τις περιουσίες των Ελλήνων παρέα με αντεξουσιαστές και λαθρομετανάστες, αυτοί που έκαψαν εργαζόμενους των 500 Ευρώ στην ΜΑΡΦΙΝ το 2010, αυτοί που χρεοκόπησαν την Ελλάδα οικονομικά το περασμένο καλοκαίρι με τον κοσμοπολίτη πρώην υπουργό οικονομικών, αυτοί που έφεραν εδώ παράνομα τους ισλαμιστές δολοφόνους και καλύπτουν τις κλοπές και τα εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, θα έπρεπε να το βουλώνουν. Ό,τι και να κάνουν το Εθνικιστικό ποτάμι της Χρυσής Αυγής δεν γυρίζει πίσω. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ που διέλυσαν και χρεοκόπησαν την Ελλάδα, διαλύονται τώρα και οι ίδιοι μέσα στα σκάνδαλα και την αποδιοργάνωση του Ελληνικού κράτους που οι ίδιοι προκάλεσαν. Ο αιώνιος Θεός της Ελλάδας είναι με την Χρυσή Αυγή. Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος θα οδηγήσει την Ελλάδα στο φως.

Με Τιμή, Μαρίνα Κ.Π.

Ελένη Ζαρούλια: Οι συμφωνίες της Ε.Ε. θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του ευρωπαϊκού εναέριου χώρου

Η κατάσταση που ζει σήμερα η πατρίδα μας είναι δραματική. Η βρώμικη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που έκλεψε με ψέματα και πολιτική απάτη την ψήφο των Ελλήνων πολιτών διαλύει την πατρίδα μας κάθε μέρα. Πέρα από το ξεπούλημα που ολοκληρώνει την βρώμικη δουλειά προηγούμενων κυβερνήσεων, τούτη εδώ η εγκληματική συμμορία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ξεπουλάει προαιώνιες αξίες του Ελληνισμού. Ονόμασε σε “Μακεδονία” τα Σκόπια, σε πρόσφυγες τους ισλαμιστές λαθροεισβολείς και σε αξιοπρέπεια την διάλυση της Ελλάδας. Έφτασε σε σημείο να διανέμει έντυπα που γράφουν ότι αγαπάνε τους ισλαμιστές εισβολείς, πράγμα που είναι απόλυτα αληθές. Μόνο τους Έλληνες δεν αγαπάνε οι δύο συνεταίροι της καταστροφής. Αν στη χώρα λειτουργούσε κράτος δικαίου, η κυβέρνηση θα έπρεπε να δικαστεί με τον ίδιο αντιρατσιστικό νόμο που ψήφισε, αφού δείχνει αλληλεγγύη μόνο στους λαθρομετανάστες Μουσουλμάνους την ίδια στιγμή που εκτελεί και δολοφονεί τους Έλληνες με την βαριά και άδικη φορολογία. Αλλά για ποιο κράτος δικαίου μιλάμε; Μήπως αυτό που έστειλε φυλακή τον Αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής χωρίς δίκη; Ότι και να λέμε το καθεστώς Τσίπρα, Καμμένου ταυτίζεται με τα σταλινικά καθεστώτα της Αλβανίας του Χότζα και του Χο Τσι Μινχ του κομμουνιστικού Βιετνάμ. Δεν είδαμε τον ψευτοπατριώτη Καμμένο να παραχωρεί το μεγαλειώδες κτίριό του επί της Λεωφόρου Συγγρού. Ούτε τον ανθέλληνα Τσίπρα να δίνει την πατρική βίλλα του στην Εκάλη προς φιλοξενία παράνομων ισλαμιστών. Η Ελλάδα κινδυνεύει άμεσα από την προδοτική κυβέρνηση να υποστεί φίμωση του τύπου και της ελεύθερης έκφρασης, αφού όποιος εκφράζει Εθνικιστικό λόγο θα διώκεται ακριβώς όπως στην Τουρκία του Ερντογάν, αφεντικού του Τσίπρα και του Καμμένου. Ότι και να κάνει η χούντα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού έχει ήδη αρχίσει να ανατέλλει.

Γιάννης Π.

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Το νέο μέτωπο του Β΄ ψυχρού πολέμου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-10-apriliou-2016#ixzz45NhRPMkN

Exit mobile version