Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Δράμα

Η Τ.Ο. Καβάλας το Σάββατο 2 Απριλίου πραγματοποίησε ακόμη μια πετυχημένη ενημερωτική εξόρμηση στα χωριά του δήμου Παγγαίου όπου είχε την ευκαιρία να μοιράσει ενημερωτικό υλικό αλλά και να έλθει σε επαφή με τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό. Πρώτος σταθμός ήταν το χωριό Εξοχή όπου οι συναγωνιστές τίμησαν τους πεσόντες στην μάχη της απελευθέρωσης του οικισμού με την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο για τους πεσόντες του 20ου Συντάγματος Πεζικού στη μάχη της Εξοχής, στις 26 Απριλίου 1913. Η Χρυσή Αυγή τιμά πάντα τους αγωνιστές του Έθνους που με το αίμα τους χάρισαν το υπέρτατο αγαθό της Ελευθερίας σε όλους εμάς.

Το κλιμάκιο των συναγωνιστών συνέχισε την πολιτική δράση με την διανομή εφημερίδων και ενημερωτικού υλικού στα χωριά Ακροβούνι, Κηπιά, Χρυσόκαστρό, Μεσιά, Μέλισσα, Καραβαγγέλης, Δωμάτια, Μελισσοκομείο και Αυλή. Οι συναγωνιστές με τον ενθουσιασμό τους και την πίστη τους στην ιδέα του Έθνους έδωσαν ελπίδα σε όλους τους ταλαιπωρημένους Έλληνες που αναζητούν την ελπίδα για το μέλλον. Ο γραμματέας της Τ.Ο. Καβάλας κατά την διάρκεια της ενημερωτικής εξόρμησης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με υποστηρικτές και φίλους του κινήματος μας. Μόνο η Χρυσή Αυγή που διαθέτει ένα πραγματικά δίκαιο και λαϊκό πρόγραμμα μπορεί να δώσε λύση σε όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν την πατρίδα μας.

Ολοκληρώθηκε ακόμα μία επιτυχημένη ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Δράμας στο κέντρο της πόλης. Με συνεχόμενη αγωνιστική εγρήγορση, κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Δράμας παρουσία του γραμματέα της Τοπικής, επισκέφθηκε τα μαγαζιά στην κεντρική πλατεία και διένειμε έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του Κινήματος για μείζον Εθνικά θέματα και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής κι Εμπρός. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή καθώς πολλοί ήθελαν να συζητήσουν μαζί μας προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία όπως η ανεργία, η υπολειτουργία του γενικού νοσοκομείου Δράμας και η εμφάνιση λαθρομεταναστών στην πόλη μετά την δημιουργία hot spot στην βιομηχανική περιοχή.

Επίσης, έντονη ήταν η δυσαρέσκεια του κόσμου για τις πρακτικές της κυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων αλλά και για την αντιπολιτευτική ανέχεια των υπόλοιπων κομμάτων πλην της Χρυσής Αυγής, η οποία όπως έλεγαν, παρά τις συνεχόμενες πιέσεις που δέχεται από την πολιτική τρομοκρατία και τον αποκλεισμό της από τα Μ.Μ.Ε εξακολουθεί να βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα πολίτη. Ο τίμιος πολιτικός μας Αγώνας συνεχίζεται.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn463#ixzz45Q2wxwF9

Exit mobile version