Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν θα σας αφήσουμε να διαλύσετε την Ελλάδα!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν θα σας αφήσουμε να διαλύσετε την Ελλάδα!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ “ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ” ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Πριν αναφερθώ στο ζήτημα του νομοσχεδίου, για όσους δεν το γνωρίζουν, σήμερα είναι 1η Απριλίου και «ήταν πρώτη Απριλίου της ΕΟΚΑ η αρχή που ακούστηκε στην Κύπρο η φωνή του Διγενή». Δεκαοχτάχρονα παιδιά πέθαναν στην αγχόνη για την Ελλάδα και για την ένωση και θα έπρεπε η Βουλή των Ελλήνων να τους τιμήσει. Πώς είναι δυνατόν, όμως, να συμβεί αυτό, όταν τόσο η Κυβέρνηση όσο και άλλα κόμματα μέσα εδώ έχουν συμφωνήσει στο ανθελληνικό σχέδιο το οποίο προωθείται στην Κύπρο, το οποίο θα οδηγήσει στην τουρκοποίηση της ελληνικής Μεγαλονήσου; Τιμή και δόξα, λοιπόν, από τη Χρυσή Αυγή στον αγώνα της ΕΟΚΑ για την ένωση με τη μητέρα πατρίδα!

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ;

Έρχομαι τώρα στα όσα ελέχθησαν στη χθεσινή Επιτροπή και στα όσα ανακοινώθηκαν από τη λεγόμενη ομάδα των «53 συν» σχετικά με το ζήτημα. Η κυρία Κατριβάνου υπερασπίστηκε την πολιτική των ανοικτών συνόρων, που αρνείστε εσείς ότι υπάρχει. Οι ίδιοι οι Βουλευτές σας λένε ότι υπάρχει πολιτική των ανοικτών συνόρων. Μάλιστα χαρακτηριστικά είπε τα εξής: «Θα ανακόπτουμε πρόσφυγες και θα επαναπροωθούμε πρόσφυγες στην Τουρκία; Πρέπει να αντισταθούμε. Πρέπει να τους υποδεχτούμε όλους, όπως ήδη έχουμε κάνει τώρα, και γι’ αυτό είμαστε υπερήφανοι ως ΣΥΡΙΖΑ».

Είστε πραγματικά υπερήφανοι, γιατί περάσανε στα ανοικτά σύνορα της Ελλάδας, ένα εκατομμύριο εκατό χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν σίγουρα τόσο εγκληματικά στοιχεία του κοινού ποινικού δικαίου όσο και τζιχαντιστές, οι οποίοι ενδεχομένως μπορεί να καταστούν επικίνδυνοι τρομοκράτες για την ασφάλεια όχι μόνο της χώρας μας; Είπε ακόμη ότι το νομοσχέδιο προβλέπει ότι σε έκτακτες περιπτώσεις μεγάλων ροών και, άρα, μεγαλύτερου αριθμού αιτημάτων ασύλου η εξέταση θα γίνεται ταχύρρυθμα, εντός δεκατεσσάρων ημερών. Δεν θα λειτουργήσει. Ακόμη τόνισε ότι η φύλαξη των ανοικτών δομών ανατίθεται σε ιδιωτικές εταιρείες. Ακούστε, κύριοι οι οποίοι δεν πιστεύετε στις πολιτικές διακρίσεις, εσείς που πιστεύετε στον πλουραλισμό τι είπε η Βουλευτής σας: «Οι σεκιουριτάδες ως επί το πλείστον είναι χρυσαυγίτες. Σε αυτούς θα αναθέσουμε τη φύλαξη των κλειστών κέντρων;». Τι είδους νοοτροπία είναι αυτή; Εγκαινιάζετε μια νέα πολιτική, η οποία θα προβλέπει πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων; Και πού το ξέρετε ότι είναι χρυσαυγίτες; Και εν τοιαύτη περιπτώσει, οι χρυσαυγίτες τι είναι; Είναι το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας, το οποίο δεν το σέβεστε.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ!

Στην ανακοίνωσή σας μιλάτε ακόμη και προωθείτε επίσημα μια πολιτική για μόνιμη εγκατάσταση, καθώς και για εργασιακά δικαιώματα. Μα, καλά, είναι δυνατόν να λέγονται σοβαρά αυτά τα πράγματα; Να μιλάτε για εργασιακά δικαιώματα λαθρομεταναστών, την ίδια στιγμή που η ανεργία στη χώρα μας είναι στο 25%; Την ίδια στιγμή που το 50% και πλέον των νέων δεν έχει εργασία; Στην καθημαγμένη Ελλάδα των μνημονίων, της δυστυχίας και της ανέχειας, όπου η ανεργία συνεχώς καλπάζει, είναι δυνατόν να μιλάτε για εργασιακά δικαιώματα; Επιπλέον, θα σας δώσω ένα στοιχείο. Στον Άγιο Παντελεήμονα υπάρχει ένα δημοτικό σχολείο με εκατόν σαράντα παιδιά. Από αυτά τα εκατόν σαράντα παιδιά ξέρετε πόσα είναι Ελληνόπουλα; Μόνο είκοσι. Τα hot spots της Ειδομένης, της Μυτιλήνης και της Χίου δεν είναι τίποτε μπροστά στα τεράστια hot spots που έχετε φτιάξει σε κεντρικές συνοικίες των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης και σε πολλές πόλεις!

Και γι’ αυτό, βεβαίως, δεν φταίει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ. Φταίνε όλοι όσοι κυβέρνησαν τη χώρα τις τελευταίες δεκαετίες, που λίγο έως πολύ ακολούθησαν την πολιτική των ανοικτών συνόρων. Είναι δεδομένο ότι και το πρόβλημα αυτό έρχεται να προστεθεί στην ήδη ζοφερή κατάσταση στην οικονομία, η οποία ασφαλώς δεν πρόκειται να λυθεί ως διά μαγείας, όπως είπε προχθές στην ομιλία του ο Πρωθυπουργός, και ξαφνικά να έλθει η πολυπόθητη ανάπτυξη. Με αύξηση των φορολογικών συντελεστών και με αυτή τη φοροκαταιγίδα δεν πρόκειται να αναπτυχθεί η οικονομία. Το αντίθετο, θα μεγαλώσει η ανεργία. Θα μεγαλώσει και η ύφεση.

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απέναντι στις μεθοδεύσεις της Τουρκίας, η οποία είναι άμεσα υπεύθυνη για ό,τι συμβαίνει στη Μέση Ανατολή, που είναι δεδομένο ότι χρηματοδότησε τους τρομοκράτες τζιχαντιστές, είναι δεδομένο ότι ακόμη και σήμερα προσπαθεί να ενισχύσει με κάθε τρόπο όλους αυτούς, την ίδια ώρα εσείς αδιαφορείτε και θεωρείτε την Τουρκία σαν μια σύμμαχο χώρα, μέσα στα πλαίσια πάντα του ΝΑΤΟ. Προς αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσεως, του λεγομένου προσφυγικού ζητήματος, για να σταματήσει αυτή η κατάσταση, η Χρυσή Αυγή κατέθεσε ένα σχέδιο  νόμου, σύμφωνα με το οποίο πρέπει να θεωρείται ποινικό αδίκημα η παράνομη είσοδος στα ελληνικά σύνορα και να τιμωρείται με ποινή η οποία δεν θα εξαγοράζεται. Τότε θα δείτε πώς θα σταματήσουν αμέσως και οι λαθρομετανάστες να έρχονται και οι προσφυγικές ροές.

Επιπλέον, θεωρούμε όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν μια ξεκάθαρα εχθρική ενέργεια εκ μέρους της Τουρκίας και καλούμε το ελληνικό κράτος να προβεί σε διαβήματα και καταγγελία της Τουρκίας στους διεθνείς οργανισμούς. Τον Σεπτέμβριο είχαμε εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 35,5% με αποχή 45%, δηλαδή κάτι λιγότερο του 20%. Με κάτι λιγότερο του 20% νομίζετε ότι έχετε το δικαίωμα να διαλύσετε το εθνικό κράτος των Ελλήνων; Να ξέρετε ότι τα σχέδιά σας δεν θα περάσουν. Εάν τολμάτε, κάντε ένα δημοψήφισμα, όπως κάνατε το καλοκαίρι του 2015 και να αποφασίσει ο λαός εάν θέλει τα hotspot ή εάν θέλει αυτό που πρέπει να γίνει, δηλαδή να κλείσουν τα σύνορα οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-den-tha-sas-afhsoume-na-dialusete-thn-ellada#ixzz45QrzwZR5

Exit mobile version