Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εδώ και δεκαπέντε μήνες και το μόνο συμπέρασμα που εξάγεται είναι ότι η Ελλάδα είναι έρμαιο από μια επικίνδυνη παρέα ανισόρροπων εθνομηδενιστών. Η επιβολή συνεχόμενων φόρων παντού σε σπίτια , στη δουλειά, στα εισοδήματα, στις συντάξεις με αντίστοιχη αύξηση του κόστους ζωής δίνουν τη χαριστική βολή στους Έλληνες. Η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί αλλά αυτό δεν πτοεί τους μαθητευομένους μάγους του οικονομικού επιτελείου ώστε να πράξουν το αυτονόητο που θα ήταν η μείωση τους. Η διεθνής τοκογλυφία του παγκόσμιου παράσιτου της ανθρωπότητας απαιτεί επιπλέον αίμα. Τα χειρότερα έρχονται καθώς με τα νέα μέτρα επίκειται οικονομική γενοκτονία των Ελλήνων με σκοπό την αντικατάσταση τους από τους λαθρομετανάστες, τους σύγχρονους σκλάβους της παγκοσμιοποίησης.

Σ.Μ.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τα 190 χρόνια από την Ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου – Φωτορεπορτάζ

Για μεγάλο χρονικό διάστημα οι Έλληνες Εθνικιστές προειδοποιούσαν ότι οι τρομοκράτες του ισλαμικού χαλιφάτου κρύβονται ανάμεσα στους πρόσφυγες κρατώντας παιδάκια, που μπορεί να μην είναι και δικά τους, για να μεταφέρουν το πεδίο μάχης στην Ελλάδα και από κει στην Ευρώπη.  Δυστυχώς για την πατρίδα μας δικαιώθηκαν στις αποκαλύψεις τους.  Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, μυστικοί αστυνομικοί έχουν σταλεί από τη Europol σε Λέσβο, Σάμο, Χίο και Λέρο, με εντολή να εντοπίζουν «υπόπτους» μεταξύ των λαθρομεταναστών που έρχονται από τα τουρκικά παράλια. Αυτό που φοβόμασταν έγινε ήδη. Οι τζιχαντιστές είναι εδώ, έχοντας κατακλύσει την Ευρώπη, έχουν κατακλύσει την χώρα μας, όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να μας ησυχάσουν, λέγοντας ψέματα και επιτρέποντας στους πράκτορες των ΜΚΟ να αλωνίζουν ανενόχλητοι.

Θ.Τ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κυβερνητικό σχέδιο για να μείνουν όλοι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!

Πολύ μικρό χρονικό διάστημα πέρασε που τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσαν με αυταρέσκεια ότι η με τη δική τους διακυβέρνηση θα διασφαλιζόταν ο δημόσιος χαρακτήρας του πρώτου λιμανιού της χώρας. Τελικά, οι αριστεροί, εγκατέλειψαν τις πάγιες αξιακές τους θέσεις για τις ιδιωτικοποιήσεις υπέγραψαν την παράδοση του λιμανιού του Πειραιά στους Κινέζους ! Απέδειξαν, πως, τόσα χρόνια,  παραμύθιαζαν  τον κόσμο με αυταπάτες λέγοντας και πράττοντας ανακόλουθα, αντάξιοι συνεχιστές των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων που ξεπουλάνε τον πλούτο των Ελλήνων έναντι πινακίου φακής. Χρυσοφόρες επιχειρήσεις που τροφοδοτούσαν με αληθινό χρήμα το ελληνικό δημόσιο πουλήθηκαν σε εξευτελιστικές τιμές που σε μερικές περιπτώσεις δεν κάλυπταν τα έσοδα μιας ετήσιας χρήσης. Καθολικό αίτημα των Ελλήνων είναι να πάρουμε τη πατρίδα μας πίσω με μοναδικό στόχο την επιβίωση του ελληνικού λαού και την ευημερία του.

Δ.Σ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-11-apriliou-2016#ixzz45W6ORt3Y

Exit mobile version