Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Μέτωπο Νεολαίας, Καλαμάτα, Φάρσαλα

Την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, το Μέτωπο Νεολαίας της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στους δρόμους του κέντρου της πόλης. Μοιράστηκαν εφημερίδες και ενημερωτικό υλικό σε οδηγούς και διερχόμενους πολίτες, οι οποίοι δεν δίσταζαν να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους, αναγνωρίζοντας ως μόνη ελπίδα στα δεινά της Πατρίδας τα νιάτα της Χρυσής Αυγής.

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, στα γραφεία της Τ.Ο. Καλαμάτας, παρουσία μελών, υποστηρικτών και φίλων πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση-ομιλία. Ο συναγωνιστής Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος μας ενημέρωσε για τις οργανωτικές δομές και τις αλλαγές αυτών με βάση την εγκύκλιο της Κεντρικής Επιτροπής.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Πέτρος Περρέας, ο οποίος αναφέρθηκε στην 1η Απριλίου του 1965, ημέρα της έναρξης του Εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ καθώς και στη ζωή και το βίο του Καπετάν-Γρίβα Διγενή.

Τέλος τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Γεώργιος Γιαννακόπουλος, Γραμματέας της Τ.Ο. Καλαμάτας, ο οποίος επικεντρώθηκε στη χθεσινή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά εναντίον της ισλαμοποίησης της Πατρίδας μας με κεντρικό ομιλητή τον Γ. Γ. Νικόλαο Μιχαλολιάκο, καθώς και στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση.

T.O. Φαρσάλων: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σε κεντρική αίθουσα στην Λάρισα ομιλία από την συναγωνίστρια Μαρία Μπίλλη με κεντρικό θέμα την καταστροφή της Χίου τον Απρίλιο του 1822 από τους Τούρκους. Οι ομιλίες για τα σημαντικά ιστορικά γεγονότα αποτελούν απόφαση που πάρθηκε κατά την διάρκεια του 8ου ιστορικού συνεδρίου σε μια από τις πλέον κρίσιμες καμπές στην χώρα μας. Στην ομιλία έγινε αναφορά στο χρονικό του ολοκαυτώματος του λαού της Χίου και έγινε αναγωγή στην τραγική κατάσταση που βιώνει σήμερα η χώρα μας εξ αιτίας της αθρόας εισβολής αλλοφύλων και αλλοθρήσκων λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας.

Επίσης οι αποφάσεις και τα αποτελέσματα του συνεδρίου γνωστοποιήθηκαν στους συναγωνιστές και φίλους από τον γραμματέα της Τ.Ο. συναγωνιστή Νίκο Καραμητράκη και οι παρευρισκόμενοι έδωσαν όρκο να αγωνιστούν για το όραμα του αρχηγού μας Νίκου Μιχαλολιάκου για μια πατρίδα ελεύθερη και εθνικά κυρίαρχη. Η εκδήλωση έκλεισε με τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn464#ixzz45W7Q56Gd

Exit mobile version