Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ψευδομουφτής Κομοτηνής υποδέχτηκε τον πρόξενο ζωγραφίζοντας τούρκικες σημαίες μέσα σε τζαμί

Την ίδια ώρα που το τουρκικό κράτος πλημμυρίζει την Ελλάδα με ισλαμιστές λαθρομετανάστες, στη Ροδόπη το τουρκικό προξενείο, από κοινού με τουρκόφρονες προδότες και πράκτορες της Άγκυρας συνεχίζουν το βρώμικο παιχνίδι του τουρκικού επεκτατισμού.

Ο ψευδομουφτής Κομοτηνής μαζί με τον υποπρόξενο Οσμάν Σαχίν, τον πρόεδρο του DEB και άλλους τουρκόψυχους επισκέφτηκαν το χωριό Νέδα της Ροδόπης. Οι φωτογραφίες είναι από εκεί:

Την ίδια ώρα που οι Τούρκοι προσπαθούν να επιτύχουν την παραπλάνηση των Ελλήνων Πομάκων και να μετατρέψουν την μουσουλμανική μειονότητα σε τουρκική, η μεν ψευτοδεξιά παραμένει υπόπτως και ενόχως σιωπηρή, ενώ οι συριζαίοι ρίχνουν νερό στο μύλο της τουρκικής προπαγάνδας, θεωρώντας και οι ίδιοι πως “η μειονότητα είναι ένα ενιαίο τουρκικό πράγμα”, όπως έλεγε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Σύριζα, Χριστόπουλος.

Μονάχα μία Εθνική Ηγεσία μπορεί να αναστρέψει το κλίμα και να ανατρέψει τα σχέδια της Άγκυρας για προσάρτηση της Θράκης. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-pseudomoufths-komothnhs-upodechthke-ton-projeno-zwgrafizontas-tourkikes-s#ixzz45W8q6Pji

Exit mobile version