Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο αμόκ κατά ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από «Εφημερίδα Συντακτών», «Έθνος» και «Ελεύθερο Τύπο»

Νέο αμόκ κατά ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από «Εφημερίδα Συντακτών», «Έθνος» και «Ελεύθερο Τύπο»

Η εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης την περασμένη Παρασκευή ενάντια στην Ισλαμοποίηση φαίνεται ότι ενόχλησε σφόδρα όλες τις πτυχές των συστημικών ΜΜΕ, από τα τσοντοκάναλα μέχρι τις πορνοφυλλάδες, τα οποία κινήθηκαν σε κοινούς (και προβλεπόμενους) δρόμους παραπληροφόρησης. Τα «φρέσκα κουλούρια» αποτελούν τα έντυπα δημοσιεύματα της Δευτέρας, όπου σε μια αγαστή «συνεργασία» «Εφημερίδα των Συντακτών», «Έθνος» και «Ελεύθερος Τύπος» επιχειρούν εκ νέου να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα σε σχέση με τα όσα έγιναν στον Πειραιά.

Χωρίς να επιθυμούμε να ανοίξουμε κανενός είδους διάλογο με τις φυλλάδες αυτές, οι οποίες ουδέποτε έδωσαν δικαίωμα λόγου στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ας τονίσουμε απλώς τα αυτονόητα.  Πριν, όμως, ας πούμε ότι ο «νεοσσός» της «αντιφασιστικής» δημοσιογραφίας Γιάννης Μπασκάκης, που γράφει «ό,τι του κατέβει» στην «Εφημερίδα των Συντακτών», κατόρθωσε το ακατόρθωτο: να ξεπεράσει, δηλαδή, σε φαιδρότητα «επιχειρημάτων» και τον «μέντορά» του, τον… πανέμορφο Δημήτρη Ψαρρά. Απαντώντας, λοιπόν, στον τίτλο «Μια ζωή… ναζί» έχουμε να του πούμε το εξής: Μια ζωή Μπασκάκης, μια ζωή Γιαννάκης…

Την Παρασκευή, λοιπόν, είχαμε μια νόμιμη συγκέντρωση, η οποία διοργανώθηκε από την Επιτροπή Εθνικής Μνήμης και υποστηρίχθηκε από την Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας. Με απλά λόγια, η εκδήλωση αυτή εξέφραζε όχι μόνο τις εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους ενός Έντιμου και Νόμιμου Πολιτικού Κόμματος αλλά την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, η οποία ανεξάρτητα από τις κομματικές τους προτιμήσεις έχει ξεκάθαρη θέση εναντίον της λαθρομετανάστευσης.

Από την άλλη πλευρά είχαμε μια παράνομη αντισυγκέντρωση από διάφορες ολιγομελείς περιθωριακές και παρακμιακές γκρούπες της άκρας αριστεράς, οι οποίες επειδή είναι λαομίσητες από τους Έλληνες, έχουν καταντήσει «πολιτικές ερωμένες» των πακιστανών, των αφγανών και των λοιπών λαθρομεταναστών. Πέρα από το αμφίβολο της νομιμότητας αυτών των ολιγομελών οργανώσεων, με το χαρακτηριστικό μότο «κάθε άτομο και πικέτα», υπάρχει και το ξεκάθαρο γεγονός ότι συγκεκριμένη παρακρατική «συλλογικότητα», που συμμετείχε στην αντισυγκέντρωση, προτρέπει ευθέως σε δολοφονίες αντιφρονούντων με συνθήματα όπως «κρεμάλα στους φασίστες», εννοώντας φυσικά όσους εμφορούνται από εθνικιστικές απόψεις.

Αυτό, όμως, δεν απασχολεί κανέναν, καθώς φαίνεται ότι οι παρακρατικοί αυτοί έχουν «γερές πλάτες» (παρόλα αυτά, δεν γλύτωσαν τις σφαλιάρες τους τον Φεβρουάριο του 2015 στο Πολυτεχνείο, όταν άλλοι «αντιφασίστες» ομοϊδεάτες τους τους «καρπάζωσαν», χαρακτηρίζοντάς τους ως «πράκτορες της ασφάλειας»).

Από εκεί και πέρα, η όποια παραπληροφόρηση των συστημικών ΜΜΕ είναι αναμενόμενη. Το περίεργο θα ήταν να παρουσίαζαν αντικειμενικά (λέμε τώρα…) τα γεγονότα της Παρασκευής και να έλεγαν τα πράγματα με το όνομά τους. Αντ’ αυτού προτίμησαν να κινηθούν στον γνώριμο δρόμο της παραπληροφόρησης και της συκοφαντίας και να εξισώσουν τους χιλιάδες συγκεντρωμένους στην νόμιμη εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης με τις μερικές δεκάδες των ανθελλήνων στην παράνομη αντισυγκέντρωση κατά της Ελλάδας και υπέρ των λαθρομεταναστών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε επίσης: ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας: Χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές εναντιώθηκαν στα σχέδια της ανθελληνικής κυβέρνησης

Όλες οι ομιλίες από την συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης ενάντια στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας

Δυναμική συγκέντρωση κατά της ισλαμοποίησης της Πατρίδας μας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neo-amok-kata-ths-chrushs-aughs-apo-efhmerida-suntaktwn-ethnos-kai-eleuther#ixzz45WuhoHY7

Exit mobile version