Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Προκαλεί έκπληξη το πόσο αφελείς ή μάλλον τους παριστάνουν είναι αυτοί οι μαρξιστές, κομμουνιστές, άθεοι ακτιβιστές οι οποίοι υποστηρίζουν το Ισλάμ. Ο Μωάμεθ ήταν πολέμαρχος – δολοφόνος που κρατούσε σκλάβους. Ο Μωάμεθ είχε 11 συζύγους και είχε σεξουαλικές σχέσεις με την  9 ετών Αϊσέ, όταν ήταν 52 ετών. Αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες και κυκλοφορούν ελεύθερα παντού πλέον. Το Ισλάμ δεν είναι συμβατό με την δημοκρατία, που τάχα υποστηρίζουν. Οι σύζυγοι θεωρούνται αντικείμενα  και χρησιμοποιούνται από τους συζύγους τους, όπως αυτοί επιθυμούν. (Κοράνι, κεφάλαιο 2, στίχος 223). Οι άνδρες είναι ανώτεροι από τις γυναίκες. (Κοράνιο, κεφάλαιο 2, στίχος 228).  Οι γυναίκες έχουν ήμισυ των δικαιωμάτων των ανδρών στο δικαστήριο ως μάρτυρες. (Κοράνι, κεφάλαιο 2, στίχος 282).

Ένας άνδρας μπορεί να παντρευτεί μέχρι τέσσερις συζύγους ταυτόχρονα. (Κοράνι κεφάλαιο 4, στίχος 3). Οι γυναίκες έχουν ήμισυ των δικαιωμάτων των ανδρών σε κληρονομικά δικαιώματα. (Κοράνι κεφάλαιο 4, στίχος 11).  Ένας άνδρας μπορεί να χτυπά την σύζυγό του. (Κοράνι κεφάλαιο 4, στίχος 34).  Δεν επιτρέπεται να υπάρχουν κόμματα της αντιπολίτευσης. (Κοράνι κεφάλαιο 4, στίχος 59).  Η κλοπή τιμωρείται με τον ακρωτηριασμό των χεριών. (Κοράνι κεφάλαιο 5, στίχος 38). Ένας μουσουλμάνος δεν πρέπει να έχει εβραίο ή Χριστιανό ως φίλο. (Κεφάλαιο 5, στίχος 51).  Οι μουσουλμάνοι πρέπει να πολεμήσουν μέχρι όλοι οι αντίπαλοί τους υποβάλλουν το Ισλάμ. (Κοράνι κεφάλαιο 9, στίχοι 5, 29). Ένας μουσουλμάνος αποστάτης (αυτός που αφήνει την πίστη) πρέπει να θανατώνεται. (Κοράνι κεφάλαιο 9, στίχος 12).  Μουσουλμάνοι πρέπει να κάνουν πόλεμο σε μη-μουσουλμάνους. (Κοράνι κεφάλαιο 9, στίχος 73). Η μοιχεία τιμωρείται με δημόσιο μαστίγωμα. (Κοράνι κεφάλαιο 24, στίχος 2).

Γεώργιος Γ.
Αυστραλία

Χρυσή Αυγή Νέας Υόρκης: Δυναμικό παρόν στην παρέλαση για την Εθνική Παλιγγενεσία στο Μανχάταν – Φωτορεπορτάζ

Ξετυλίγεται το κουβάρι του σχεδίου των διεθνιστών δεξιών και αριστερών, το οποίο στοχεύει στην παραμονή όλων των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Το επιβεβαιώνει η ύπαρξη συγκροτημένου σχεδίου για την καταστροφή του Ελληνισμού, αφού, με τις χιλιάδες άδειες ασύλου, σχεδιάζουν να κρατήσουν όλους τους λαθρομετανάστες στην πατρίδα μας. Ο σκοπός τους προφανής μια και έτσι θα αλλάξει μοιραία και νομοτελειακά η σύνθεση του ελληνικού πληθυσμού . Από την άλλη με την οικονομική τους πολιτική αναγκάζουν σε αργό και βασανιστικό θάνατο τους Έλληνες.. Όσοι ζωντανοί λοιπόν στον αγώνα για την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους, ώστε οι Έλληνες να πάρουν την πατρίδα τους πίσω ώστε να ανατείλει μια Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Σ.Μ.

Οι Πομάκοι απαντούν στους εθνομηδενιστές του Σύριζα και της Νέας Δημοκρατίας: “Σταματήστε τον βίαιο εκτουρκισμό μας”

Ξαφνιάστηκαν οι ανόητοι της κυβέρνησης, όταν πληροφορήθηκαν ότι υπάρχουν κράτη που προστατεύουν και υπερασπίζονται με τα σύνορά τους. Παρά ταύτα δεν τους πείραξε ότι πιθανότατα η αστυνομία του κρατιδίου των Σκοπίων παραβίασε τα ελληνικά σύνορα, αλλά επειδή τραυμάτισαν  λαθρομετανάστες. Όταν εδώ τους επιτρέπουν να κλείνουν τους δρόμους και να κάνουν έλεγχο ταυτοτήτων στους Έλληνες πολίτες και να αποφασίζουν ποιος και προς τα που θα μετακινηθεί. Έκαναν ακόμη έλεγχο και σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε ασθενή σε νοσοκομείο. Έχουν δημιουργήσει μια φαιδρή και άνευ προηγουμένου κατάσταση αφήνοντας τους γενίτσαρους των ΜΚΟ να δρουν ανεξέλεγκτοι και επιπρόσθετα η δράση τους να θυμίζει εκπαιδευμένους πράκτορες. Οι Έλληνες έχουν μόνο μια επιλογή. Την Χρυσή Αυγή που δίνει ένα τιτάνιο αγώνα για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία ενάντια στους ντόπιους και ξένους ανθέλληνες.

Ν.Π. 

Η μεγάλη σφαγή του Κατύν

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-12-apriliou-2016#ixzz45Yn3CDBd

Exit mobile version