Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Ξάνθη

Την Κυριακή 10 Απριλίου, κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Δράμας παρουσία του γραμματέα της Τοπικής, μετέβη στο οχυρό Λίσσε που είναι το μοναδικό διατηρημένο και επισκέψιμο της Γραμμής Μεταξά στην περιοχή του λεκανοπεδίου, για την καθιερωμένη εκδήλωση προς Τιμήν των πεσόντων υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι Συναγωνιστές ανάρτησαν πανό με σύνθημα ”Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες”. Στο τέλος της τελετής, επικράτησε ενός λεπτού σιγή για τους πεσόντες, ακολούθησαν κανονιοβολισμοί, Εθνικός Ύμνος τον οποίο έψαλλαν οι Συναγωνιστές μαζί με τον Στρατό και η διέλευση του Αγήματος κατά την οποία οι Συναγωνιστές αναφώνησαν τα συνθήματα ”Ζήτω το Έθνος” και ”Ζήτω ο Στρατός”.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση στο χωριό Κάτω Νευροκόπι, όπου διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του Κινήματος για μείζον Εθνικά θέματα, εφημερίδες της Χρυσής Αυγής κι Εμπρός και αναρτήθηκαν σε καφετέριες και κεντρικά σημεία του χωριού αφίσες για πρόσκληση στην εκδήλωση που πρόκειται να λάβει χώρα στην αίθουσα του δημαρχείου Δράμας το Σάββατο 16 Απριλίου, με ομιλητές τον Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό και τον Εκπρόσωπο Γραφείου Τύπου του Κινήματος και συγγραφέα του βιβλίου Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 το απόγευμα, στην ομιλία του γραμματέα της Τοπικής με θέμα η προπαγάνδα ως μέσο δύναμης της Ελληνικής Φυλής. Ο Συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος, αρχικά αναφέρθηκε στο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων της Τοπικής για τον μήνα Απρίλιο. Ανακοίνωσε ότι το Σάββατο 16 Απριλίου και ώρα 15:00 στην αίθουσα του δημαρχείου Δράμας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα ”Η καταστρατήγηση των πολιτικών ελευθεριών στην Ελλάδα του 2016” και θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου ”Πολιτικό Ημερολόγιο Φυλακής” με ομιλητές τον Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό και τον Εκπρόσωπο Γραφείου Τύπου του Κινήματος και συγγραφέα του βιβλίου Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.

Στη συνέχεια, έγινε μία ομιλία για την πολιτική ενημέρωση – προπαγάνδα που ως τέχνη λόγου μπορεί να διαφωτίσει ή να συσκοτίσει τον λαό. Ειδικότερα στην εποχή της τεχνολογίας που βιώνουμε με την εικόνα να φτάνει πιο γρήγορα στις μάζες, αλλά επεξεργασμένη και ενίοτε παραμορφωμένη εξυπηρετώντας ύπουλα συμφέροντα και όχι την αλήθεια. Η προπαγάνδα της Ελληνικής Φυλής, οφείλει να είναι ο σεβασμός της Ελληνικής Ιστορίας και της Ελληνικής Φιλοσοφίας. Είναι απολύτως χρήσιμο μέσο για να γνωρίζουμε την Ιστορία του Λαού μας, τις Αξίες των πατέρων μας, τους Αιώνιους και Αρχέγονους Συμβολισμούς μας. Η προπαγάνδα της Ελληνικής Φυλής, περικλείει την αλήθεια και την μεγαλοσύνη του Ελληνικού Έθνους, είναι μεράκι, είναι ψυχή, ενώνει και δίνει ώθηση στο Ανίκητο Ελληνικό Έθνος για Δικαιοσύνη και Νίκη της Φυλής μας. Μετά το πέρας της ομιλίας, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Το απόγευμα  του Σαββάτου στις 9 Απριλίου συναγωνιστές της Τ.Ο. Ξάνθης πραγματοποίησαν πετυχημένη ενημερωτική δράση στο κέντρο της πόλης. Οι συναγωνιστές διένειμαν σε συμπολίτες τους, σε καταστήματα της πόλης, τις εφημερίδες  του κινήματος, Χρυσή Αυγή κι Εμπρός καθώς και έντυπο υλικό με τις πολιτικές θέσεις του κυβερνητικού προγράμματος του Κινήματος.

Το κλιμάκιο της τοπικής συνομίλησε με τους πολίτες ενημερώνοντας τους για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις κι έγιναν  δέκτες παραπόνων για την άστοχη κυβερνητική πολιτική που ασκεί η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ για καίρια ζητήματα της Πατρίδας μας, όπως το λαθρομεταναστευτικό και τα αιματηρά μέτρα του μνημονίου που εφαρμόζονται στην Ελλάδα. Οι συναγωνιστές, τους ενθάρρυναν να μην χάνουν την Πίστη τους, διότι υπάρχει η ελπίδα της Χρυσής Αυγής που αποτελεί τον πυλώνα της Εθνικής αντίστασης που θα φέρει την πολυπόθητη λευτεριά σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn465#ixzz45bG0UfGR

Exit mobile version