Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Παρόν»: Ιδιαίτερα αρνητική η οικονομική κατάσταση για τον Πήγασο του Μπόμπολα – Στα 52 εκατ. ευρώ ζημιές!

«Παρόν»: Ιδιαίτερα αρνητική η οικονομική κατάσταση για τον Πήγασο του Μπόμπολα - Στα 52 εκατ. ευρώ ζημιές!

Χειροτερεύουν τα πράγματα στον εκδοτικό οίκο του Μπόμπολα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το κυριακάτικο «Παρόν». Υπό τον τίτλο «52 εκατ. ευρώ ζημιές» διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Ιδιαίτερα αρνητική είναι η οικονομική κατάσταση στον Πήγασο. Τα ίδια κεφάλαια του ομίλου στο τέλος του 2015 ήταν αρνητικά κατά 137 εκατ. ευρώ, εν αντιθέσει με την εταιρεία, που ήταν θετική κατά 41 εκατ. ευρώ. Οι ζημίες χρήσης του ομίλου προ φόρων είναι ύψους 52 εκατ. ευρώ το 2015 από 27 εκατ. ευρώ το 2014. 

Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του ομίλου έχει πέσει στα 43 εκατ. ευρώ από 58 εκατ. ευρώ το 2014, ενώ οι μακροπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις φτάνουν στα 159 εκατ. ευρώ! Η εταιρεία είχε κέρδη μόλις 728.000 ευρώ από 985.000 ευρώ το 2014. Οι προ φόρων ζημίες ανήλθαν σε 52 εκατ. ευρώ το 2015 έναντι 28 εκατ. ευρώ το 2014. Οι δανειακές υποχρεώσεις της εταιρείας ανήλθαν σε 96 εκατ. ευρώ.»

Επαναλαμβάνουμε, λοιπόν, ότι η οικογένεια Μπόμπολα αντί να προσπαθεί να δημιουργήσει «ιστορίες γι’ αγρίους» γύρω από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ας κοιτάξει να συμμαζέψει κάπως τα του οίκου της. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα τεράστια οικονομικά προβλήματα που φαίνεται να αντιμετωπίζει ο Πήγασος, αλλά και στα σοβαρά μπλεξίματα που έχει με την Δικαιοσύνη της Κύπρου ο Λεωνίδας Μπόμπολας.

Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι η φυλλάδα που έκανε (και συνεχίζει να κάνει) έναν συνεχή πόλεμο λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ισχυριζόμενη μάλιστα ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της διάσπασης, βλέπει τώρα τα υπαρκτά προβλήματα να ταλανίζουν τόσο αυτή όσο και οτιδήποτε σχετίζεται με τις επιχειρήσεις της οικογένειας Μπόμπολα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paron-gia-mpompola-sta-52-ekat.-eurw-zhmies-o-phgasos#ixzz45bGBde1M

 

Exit mobile version