Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το δρομολόγιο των λαθρομεταναστών που ξεκινούν από την Κεντρική Ασία για να κατακλύσουν την Ελλάδα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το δρομολόγιο των λαθρομεταναστών που ξεκινούν από την Κεντρική Ασία για να κατακλύσουν την Ελλάδα

Τοποθεσία: Κανταχάρ / Επαρχία Χελμάντ – Αφγανιστάν, Απρίλιος 2015

Για όσους δε γνωρίζουν είναι ένα από τα προπύργια των Ταλιμπάν πολύ κοντά στην πόλη Μπουλντάκ στα σύνορα με το Πακιστάν. Ομάδες πληθυσμού ετοιμάζονται για μαζική έξοδο. Κεντρικό θέμα συζήτησης για τους αφγανούς: πώς θα μπορέσουν να βολευτούν στην Ελλάδα, τώρα που όλα είναι ΟΚ (όπως λένε).

Η διαδρομή που ακολουθούν είναι: Οδικώς έξοδος από Αφγανιστάν και είσοδος στο Ιράν, μέσω της πόλης Χεράτ (της παγκόσμιας πρωτεύουσας της ηρωίνης). Από εκεί φτάνουν στο Ιράκ (βόρειο, όπου δεν υπάρχει κανένας έλεγχος ) και μετά όλοι ξέρουμε τι ακολουθεί. Οι στρατολογημένοι (εκείνοι δηλαδή που έχουν πληρωμένα έξοδα μετακίνησης για την οικογένεια τους) μένουν σε στρατόπεδα εκπαίδευσης του DAESH με προοπτική να επανενωθούν με τις οικογένειες τους μελλοντικά. Θα λειτουργούν ως πυρήνες εν υπνώσει.

Επίσης σε σύνολο 1000 θεωρητικά Αφγανών, περισσότεροι από 900 είναι Πακιστανοί εξτρεμιστές. Κι αυτό γιατί το Πακιστάν έχει συμφωνία επαναπροώθησης απελαθέντων, ενώ το Αφγανιστάν όχι.

Άρα όσοι έχουν βαφτιστεί Αφγανοί, μένουν Ευρώπη αναγκαστικά. Η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας του Αφγανιστάν δεν δίνει άδειες προσγείωσης σε αεροσκάφη που μεταφέρουν άτομα προς απέλαση. Ο κίνδυνος λοιπόν έρχεται από το Πακιστάν…

Δεν είναι καθόλου εύκολο για κάποιον που δεν ξέρει την περιοχή να ξεχωρίσει έναν αφγανό από έναν πακιστανό. Μιλάνε και οι δυο σχεδόν την ίδια γλώσσα και χρειάζονται εξειδικευμένες ερωτήσεις για να ξεχωρίσουν.

Αυτή την εποχή η εικόνα της Ελλάδας είναι το ξέφραγο αμπέλι. Οι τούρκοι τους μεταφέρουν από το βόρειο Ιράκ στα παράλια του Αιγαίου ακόμα και με στρατιωτικά λεωφορεία. Τους διευκολύνουν όσο δε φαντάζεται κανείς.

Πρέπει όμως να σημειωθεί το εξής: Αυτοί είναι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου με όραμα να φτάσουν σε μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Η κατάσταση σήμερα δεν κρίνεται ακόμα μη αναστρέψιμη, αρκεί να ληφθούν ΣΟΒΑΡΑ μέτρα καταστολής (όχι ήπια) των λαθρομεταναστών.

Ειδικός Συνεργάτης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-to-dromologio-twn-lathrometanastwn-pou-jekinoun-apo-thn-kentrikh#ixzz45bffKCQ5

Exit mobile version