Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βάρεσε διάλυση η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη: 49 στελέχη αποχώρησαν και καταγγέλλουν την συνεργασία με… Μπουτάρη!

Βάρεσε διάλυση η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη: 49 στελέχη αποχώρησαν και καταγγέλλουν την συνεργασία με... Μπουτάρη!

“Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα”. Εικόνα ολοκληρωτικής διάλυσης παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη, καθώς αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την δημοτική κίνηση στον Δήμο Θεσσαλονίκης “Ανοιχτή Πόλη” 49 υποψήφιοι δημοτικοί, διαμερισματικοί σύμβουλοι ή απλά μέλη, καθώς διαφωνούν με επιλογές της κίνησης το τελευταίο διάστημα.

Σε επιστολή που υπογράφουν τονίζουν ότι η κίνηση δεν αγωνίζεται ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, δεν αντιπολιτεύεται την διοίκηση του δήμου και τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη και “ανοίγει πόρτα” για συνεργασία μαζί του.

Μάλιστα, οι αποχωρήσαντες από την “Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη” θεωρούν τους εαυτούς τους εξαπατημένους και στρέφονται προσωπικά κατά της επικεφαλής Ρίας Καλφακάκου.

Βιώνουμε μια μετάλλαξη της αντιμνημονιακής, ριζοσπαστικής, κινηματικής «Θεσσαλονίκης Ανοιχτής Πόλης» σε υποστηρικτή της κυβερνητικής πολιτικής” αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα 49 στελέχη που αποχώρησαν.

Φαίνεται ότι οι εσωτερικές έριδες του ΣΥΡΙΖΑ βγάζουν ειδήσεις. Η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη όχι μόνο έχει μετατραπεί σε υπερασπιστή της κυβερνητικής πολιτικής (κάτι αναμενόμενο άλλωστε), αλλά “ανοίγει πόρτα” και για συνεργασία με τον Μπουτάρη!

Είναι ολοφάνερο ότι οι κοινές εθνομηδενιστικές απόψεις φέρνουν πολύ κοντά τους συριζαίους με τον ανεκδιήγητο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, σε μια κοινή προσπάθεια αποδόμησης της Εθνικής Ταυτότητας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dialuetai-h-dhmotikh-paratajh-tou-suriza-sthn-thessalonikh.-49-stelechh-tou#ixzz45eR6xhtv

Exit mobile version