Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Η νεκρανάσταση μνημονιακών κομμάτων από υλικά κατεδαφίσεως της ΝΔ, δείχνει μεγάλο πανικό στο σύστημα εξουσίας τόσο της δεξιάς, αλλά και της αριστεράς. Σε αυτό κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται και σε κάποιες δημοσκοπήσεις άλλοτε κρυφές και άλλοτε φανερές που δείχνουν σημαντική άνοδο των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής. Φαίνεται ότι ο Ελληνικός λαός εκτιμά την συνέπεια λόγων και έργων της Χρυσής Αυγής, η οποία παρά τον ανελέητο πόλεμο, τις διώξεις, τις δολοφονίες και τον οχετό λάσπης από συστημικά ΜΜΕ δεν πρόδωσε τους Έλληνες και δεν έκανε ούτε ένα βήμα πίσω. Στέκεται δίπλα στο δοκιμαζόμενο έθνος μας το οποίο οι ελληνόφωνες κυβερνήσεις θέλουν να πάψει να υπάρχει, εκτελώντας ένα συμβόλαιο θανάτου τόσο με την πολιτική των μνημονίων αλλά και με το λαθρομεταναστευτικό. Η Χρυσή Αυγή είναι μονόδρομος, αν θέλουν να πετύχουν.

Ν.Π.

Καταχειροκροτήθηκε ο Συναγωνιστής Χατζησάββας στην σύσκεψη για το λαθρομεταναστευτικό στο Κιλκίς – ΒΙΝΤΕΟ

Αλήθεια τώρα υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι ο Μητσοτάκης θα μας σώσει; Είναι το ίδιο έργο με άλλους πρωταγωνιστές όπως με τον Παπανδρέου – Σαμαρά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ , τώρα ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ.  Ίσως είμαι μπερδεμένος και κάνω λάθος συλλογισμούς όπως μου λένε κάποιοι, αλλά δεν μου απαντούν αυτά τα ερωτήματα για να με πείσουν ότι κάνω λάθος, στο εγγύς μέλλον όμως πρόκειται να δικαιωθώ και να δουν όλοι ότι δεν κάνω λάθος που αποκαλώ τα αποκόμματα του μνημονίου πράκτορες, συμφεροντολόγους και γρανάζια του συστήματος.

Μ.Γ.

Τα συστημικά ΜΜΕ απέκρυψαν τον βιασμό μικρού κοριτσιού στον Πειραιά από τον αφγανό πατέρα του!

Είναι όντως πολύ ενοχλητικό που στην Ειδομένη το ανύπαρκτο αριστερό κράτος έχει αφήσει να αλωνίζουν οι εν δυνάμει θύτες των Ελλήνων. Ακόμη πιο ενοχλητικό είναι ότι έχει αφήσει να δρουν ανενόχλητοι οι μισθοφόροι των ΜΚΟ προκαλώντας με την δράση τους το τοπικό πληθυσμό, ο οποίος έχει καταστραφεί από το πλιάτσικο των απρόσκλητων. Αυτό που εξοργίζει  είναι ότι βγαίνει ο επικεφαλής των σκοπιανών και αναφέρει τη λέξη “Μακεδονία” για λογαριασμό του κρατιδίου- μορφώματος που ανήκει και κανένας δεν συγκινείται κανένας πλην των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής. Αν οι Έλληνες θέλουν την πατρίδα τους πίσω, η Χρυσή Αυγή είναι μονόδρομος!

Χ.Φ.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους πεσόντες του Οχυρού Νυμφαίας στην Ροδόπη – Φωτορεπορτάζ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-13-apriliou-2016#ixzz45ec55L30

Exit mobile version