Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

H εκλογική γιγάντωση της Χρυσής Αυγής είναι δεδομένη. Δημοσκοπήσεις δεν δημοσιεύονται αυτό τον καιρό, αφενός για να μην φανεί η εκλογική καθίζηση της ξεπουλημένης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καθώς και η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με ξένα δίκτυα της Ανατολικής Ευρώπης, η Χρυσή Αυγή είναι ήδη δεύτερο κόμμα. Το πολιτικό σύστημα εξουσίας στην Ελλάδα, ψάχνει να βρει τρόπους να φρενάρει για μια ακόμα φορά την Χρυσή Αυγή. Πρώτον με τα τάγματα εφόδου των ισλαμιστών παράνομων μεταναστών, που μαζί με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, της ΚΕΕΡΦΑ, αλληλέγγυους ΜΚΟ και αναρχικούς, επιχειρούν δολοφονικές επιθέσεις σε απλό κόσμο που πάει να ακούσει ομιλίες βουλευτών της Χρυσής Αυγής για να μην ισλαμοποιηθεί η Ελλάδα μας. Δεύτερον με φτηνά πολιτικά κόλπα, προβάλλοντας νεόκοπα πολιτικά σχήματα με φθαρμένους πολιτικούς, όπως ο πρώην υπηρέτης του μνημονίου ΛΑ.ΟΣ που είχαν συμμετοχή σχετικά πρόσφατα σε ξεπουλημένες κυβερνήσεις που ψήφιζαν μνημόνια. Τρίτον με φίμωση του λόγου και του έργου της Χρυσής Αυγής από τους βρώμικους παρακρατικούς μηχανισμούς της σταλινικής κυβέρνησης Τσίπρα, Καμμένου. Ότι και να κάνουν, το Εθνικιστικό ποτάμι της Χρυσής Αυγής, δεν μπορεί να σταματήσει. Ό δρόμος προς την εξουσία και την ελευθερία της Ελλάδας έχει ανοίξει για τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Ο Αρχηγός, Νικόλαος Μιχαλολιάκος θα αναλάβει να κυβερνήσει και να λυτρώσει την χώρα από τον νεοθωμανισμό.

Ιωάννης Κ.Π.

Επίκαιρα: «Ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή θέλει το νέο δεξιό κόμμα η ΝΔ»

Με δύο νομοσχέδια φωτιά ετοιμάζουν να προσθέσουν στην πλάτη του ελληνικού λαού νέους φόρους. Παράλληλα, θα προσθέσουν και νέα προνόμια στους λίγους αλλά εκλεκτούς φίλους της εκάστοτε κυβέρνησης, δηλαδή τους κεφαλαιοκράτες. Οι σπουδαγμένοι στα διεθνή Πανεπιστήμια δημιουργίας πραιτόρων, οι οποίοι το μόνο που μαθαίνουν είναι πως να κάνουν τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους. Ασφαλιστικό και φορολογικό ονομάζουν το νομοσχέδιο που φέρνουν, αλλά το μόνο που θα κάνει είναι να βυθίσει σε ακόμη περισσότερη ύφεση την οικονομία. Με δεδομένο ότι μέχρι σήμερα τα χρέη των Ελλήνων προς την εφορία ανέρχονται σε πάνω από ογδόντα δις ευρώ, εύκολο είναι να υποθέσει κανείς τι πρόκειται να γίνει. Παράλληλα με τους χειρισμούς στο λαθρομεταναστευτικό, η μόνη εξήγηση που υπάρχει είναι ότι όλο το ανθελληνικό αντισυνταγματικό τόξο προβαίνει σε αντικατάσταση πληθυσμού. Μόνη ελπίδα για να πάρουν οι Έλληνες την πατρίδα τους πίσω είναι οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.

Μ.Σ.

Τα βρίσκουν Τουρκία και Ισραήλ – Πλήρης ομαλοποίηση των σχέσεων προ των πυλών

Η Χρυσή Αυγή είναι μία υπόθεση που πασχίζουν κάποιοι να ελέγξουν, γράφοντας φυσικά στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, τις όποιες τάσεις της Ελληνικής κοινωνίας που πλέον δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν οι Έλληνες. Δημιουργούν αναχώματα από αλήστου μνήμης μνημονιακά υλικά μήπως και μπορέσουν να επιτύχουν ταχύτερα τα σχέδιά τους. Το “πρόβλημα τους” όμως παραμένει. Στο βάθος του δρόμου υπάρχει Φως. Όμως ο δρόμος είναι μακρύς, ανηφορικός και δύσβατος. Θέλουμε πολλά κουράγια για να τον περάσουμε. Όσοι ζωντανοί ας σταθούν δίπλα στην Χρυσή Αυγή.

Σπυρίδων Μ.

Ελένη Ζαρούλια: Όχι σε συμφωνίες που υποσκάπτουν Κύπρο και Ρωσία – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-14-apriliou-2016#ixzz45mlCdO4N

Exit mobile version