Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοια, Θεσσαλονίκη, Αμπελόκηποι

Εκτεταμένη ενημερωτική δράση σε γειτονιές της Χαλκίδας πραγματοποίησαν συναγωνιστές της Τ.Ο. Ευβοίας, διανέμοντας σε σπίτια, αυτοκίνητα και διαβάτες ενημερωτικά φυλλάδια με τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για τα προβλήματα που ταλανίζουν τους Έλληνες. Σπάμε τη συνωμοσία σιωπής, με μια σταθερή Πορεία προς τον Λαό μας. Ενδεικτικές φωτογραφίες:

Τ.Ο. Θεσσαλονίκης: Μετά από αίτημα πολλών φίλων και υποστηρικτών, κυρίως όσων δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 προβολή της ομιλίας του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο 8ο Συνέδριο του Κόμματος. Πριν την προβολή το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος ο οποίος, εκφράζοντας τις σκέψεις όλων των παρισταμένων, κατήγγειλε το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, που παράνομα δεν επιτρέπει στον Αρχηγό του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος να έχει άμεση επαφή με το λαό.

Στη συνέχεια ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, με ιδιαίτερη έμφαση στον κίνδυνο ισλαμοποίησης, που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας, αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη. Όπως είπε χαρακτηριστικά «Παρά τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε ως Κίνημα την τεχνητή οικονομική κρίση που πλήττει την Πατρίδα μας, δεν σταματήσαμε ποτέ να φωνάζουμε ότι το μείζον είναι η Εθνική μας ταυτότητα. Θεωρούμε ότι το γενεσιουργό αίτιο της οικονομικής κρίσης είναι πρωτίστως η κρίση αξιών και αρχών» 

T.O. Αμπελοκήπων: Την Τετάρτη 6 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ομιλία ιστορικού περιεχομένου με θέμα: «Ολοκαύτωμα σφαγή της Χίου και το σήμερα» από τον Συναγωνιστή Νικόλαο Ταβουλάρη. Στην αρχή το λόγο πήρε  ο Συναγωνιστής Σταύρος Κρίκος που τόνισε τη σημασία της ιστορικής γνώσης μιας και οι λαοί  που δεν την γνωρίζουν είναι καταδικασμένοι να την  ξαναζήσουν μιας και δε έχουν φροντίσει να διορθώσουν λάθη του παρελθόντος. Άλλωστε αυτό επιδιώκουν εδώ και πολλές δεκαετίες οι κυβερνήσεις. Τη λήθη κρίσιμων ιστορικών γεγονότων ώστε οι Έλληνες να είναι έρμαια των προδοτικών επιλογών, όπως το παραμύθι της ανύπαρκτης “ελληνοτουρκικής φιλίας”.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κύριος ομιλητής που περιέγραψε με χαρακτηριστικό τρόπο το λυσσαλέο μίσος των Τούρκων και στις ωμότητες που προέβηκαν κατά του πληθυσμού της Χίου. Σαν αποτέλεσμα της σφαγής ήταν  σχεδόν  το ξεκλήρισμα των κατοίκων μιας και διασώθηκαν σχεδόν δύο χιλιάδες άτομα από ένα νησί που αριθμούσε άνω των εκατό πενήντα χιλιάδων κατοίκων.  Αναφέρθηκε επίσης και στα οργανωτικά λάθη των επαναστατών αλλά και των κατοίκων που οδήγησαν σε αυτή τη καταστροφή. Τέλος παραλλήλισε τα τότε γεγονότα με τη σημερινή κατάσταση, όπου γίνεται κατάληψη της Χίου από ισλαμιστές με το πρόσχημα της προσφυγικής κρίσης. Η εκδήλωση έλαβε τέλος με τους παριστάμενους να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn467#ixzz45mmIUH9N

Exit mobile version