Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το παρακράτος της αριστεράς προσπαθεί να παρεμποδίσει την νόμιμη πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής – Κανονικά η εκδήλωση στα γραφεία της Τοπικής

Το παρακράτος της αριστεράς προσπαθεί να παρεμποδίσει την νόμιμη πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής - Κανονικά η εκδήλωση στα γραφεία της Τοπικής

Οι εργατοπατέρες και οι μεγαλοσυνδικαλιστές της αριστεράς επιχειρούν παράνομα με μεθοδεύσεις και αντισυγκεντρώσεις να παρεμποδίσουν την νόμιμη πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής.

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός θα πραγματοποιήσει αύριο πολιτική ομιλία στην Λαμία στις 18:00 το απόγευμα.

Για τον λόγο αυτό είχε ζητηθεί και εγκρίθηκε η παραχώρηση της αίθουσας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Λαμίας εδώ και μια βδομάδα. Σήμερα όμως κατόπιν “άνωθεν” πιέσεων η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ και ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία του εκτελούντος χρέη Προέδρου, Αθανάσιου Λυκόπουλου μας έγινε γνωστό πως η αίθουσα δεν θα παραχωρηθεί “για λόγους ασφαλείας”.

Την ίδια στιγμή οι γνωστοί εργατοπατέρες του ΚΚΕ με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο, Χρονά και άλλους δύο (!) αριστερούς συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ ήταν μπροστά στην κλειδωμένη πόρτα του Επιμελητηρίου.

Πρόκειται για ξεκάθαρη παρεμπόδιση νόμιμης πολιτικής δράσης κόμματος και αντισυγκέντρωσης που εμπίπτει στις διατάξεις του 157Α του Ποινικού Κώδικα για “βία κατά πολιτικών κομμάτων”.

Το παρακράτος της αριστεράς, το οποίο προστατεύει η μαρξιστική κυβέρνηση του Σύριζα, έχει την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να εμποδίσει τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ομιλία του Συναγωνιστή Λαγού, όπως και κάθε άλλη δραστηριότητα του κόμματος, θα πραγματοποιηθεί κανονικά!

Ανακοίνωση της Τ.Ο. Λαμίας

Η Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Λαμίας καταγγέλλει την υποκριτική απόφαση της διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ Λαμίας, για τη μη παραχώρηση της αίθουσάς του για την προγραμματισμένη εκδήλωσής της, το Σάββατο 16/4 και ώρα 18.00, προφασιζόμενη λόγους ασφαλείας. Θεωρούμε ότι η μη παραχώρηση της αίθουσας με το πρόσχημα ζητήματος ασφαλείας, είναι πολιτική απόφαση, που σκοπό έχει τη φίμωση της τρίτης πολιτικής δύναμης του κοινοβουλίου.

Η διοικούσα επιτροπή δεν υπαναχωρεί, αλλά ταυτίζεται και συντάσσεται με όλους όσους στο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί στην αίθουσα του ΤΕΕ (συνοδοιπόροι τρομοκρατών, κήρυκες ταξικού και κοινωνικού μίσους και ανθελληνικών ιδεοληψιών). Η διοικούσα επιτροπή καλό θα ήταν να επιτελέσει το ρόλο της ως σύμβουλος του κράτους και να ασχολείται με ποιες εταιρείες παίρνουν τα δημόσια έργα, με ποιους λυμαίνονται και καρπώνονται να χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου παραδίδοντας ελλιπή και εκτός προδιαγραφών έργα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά στα γραφεία του κινήματος.

Τ.Ο. Λαμίας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-parakratos-ths-aristeras-prospathei-na-parempodisei-thn-nomimh-politikh#ixzz45tRs7Unj

Exit mobile version