Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Την ώρα που ο Λαός πένεται και η Εθνική Κυριαρχία αμφισβητείται… Ο Τσίπρας πήγε για μπύρες με τους ανθέλληνες της Bild!

Την ώρα που ο Λαός πένεται και η Εθνική Κυριαρχία αμφισβητείται... Ο Τσίπρας πήγε για μπύρες με τους ανθέλληνες της Bild!

Πολλές παροιμίες μπορούν να βρουν την εφαρμογή τους στην παραπάνω φωτογραφία, όπου εμφανίζεται ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, να πίνει μπύρες και να γευματίζει μαζί με τον CEO του εκδοτικού οίκου «Axel Springer SE», ένα από τα μεγαλύτερα εκδοτικά συγκροτήματα στην Γερμανία, στο οποίο ανήκει και η εχθρική προς την Ελλάδα εφημερίδα «Bild».

Η παρέα βρέθηκε στο ξενοδοχείο-εστιατόριο Den Grooten Wolsack, στην πλατεία του καθεδρικού ναού Saint-Rombaut, με αφορμή το Alex Springer SE, εκδήλωση της γερμανικής εκδοτικής εταιρείας, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Τσίπρας, που ήταν και καλεσμένος, πραγματοποίησε ομιλία, πάνω σε κασόνια μπύρας!

Το πόσο ανθελληνική φυλλάδα είναι η Bild δεν χρειάζεται να το σχολιάσουμε. Εμείς απλώς θα πούμε ότι όμοιος ομοίω αεί πελάζει και ότι κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.

Όλα τα υπόλοιπα φαίνονται από τις φωτογραφίες… 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thn-wra-pou-o-laos-penetai-kai-h-ethnikh-kuriarchia-amfisbhteitai-o-tsipras#ixzz45tUIKhtC

Exit mobile version