Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρεσιτάλ κοινοβουλευτικού ήθους από τον Μανιάτη και τον Μουμουλίδη – Κατά τα άλλα η Χρυσή Αυγή χυδαιολογεί…

Ρεσιτάλ κοινοβουλευτικού ήθους από τον Μανιάτη και τον Μουμουλίδη - Κατά τα άλλα η Χρυσή Αυγή χυδαιολογεί...

Ξεχείλισε η… ευπρέπεια και το κοινοβουλευτικό ήθος μεταξύ του Πασόκου Μανιάτη και του Συριζαίου Μουμουλίδη σήμερα στην Βουλή.

Οι δυο εν λόγω κύριοι είχαν θερμό επεισόδιο στο περιστύλιο ως συνέχεια αψιμαχίας που είχε ο Μουμουλίδης με την Εύη Χριστοφιλοπούλου εντός της αίθουσας της Ολομέλειας. Ο Μανιάτης παίρνοντας το μέρος της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, κοίταξε τον συνάδελφό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με τρόπο που ο κ. Μουμουλίδης -προφανώς- θεώρησε παρεξηγήσιμο.

«Εμένα δεν θα με ξανακοιτάξεις με αυτό τον τρόπο» είπε ο κ. Μουμουλίδης όταν «πέτυχε» τον κ. Μανιάτη στο περιστύλιο. «Τι λες ρε μεγάλε που θα μας πεις και πώς θα κοιτάμε» αντέδρασε ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος.

«Ακούς τι σου λέω;» επέμεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο κ. Μουμουλίδης φέρεται να κινήθηκε με απειλητική διάθεση προς τον συνομιλητή του και πρόσθεσε: «Ακούς τι σου λέω; Εμένα δεν θα με κοιτάς! Τι κοιτάς; Με γουστάρεις και κοιτάς με αυτό τον τρόπο;».

«Άντε ρε γ…ου» ήταν η “θεσμική” απάντηση του Μανιάτη.

Το επεισόδιο συνεχίστηκε με τους δύο βουλευτές του “συνταγματικού τόξου” να κοντεύουν να πιαστούν στα χέρια με ύβρεις εκατέρωθεν. Ο Μουμουλίδης συνέχιζε στο ίδιο ύφος και ο επίσης οργισμένος κ. Μανιάτης φώναζε: αυτό είναι το ήθος σου, αυτό είναι το ήθος της Αριστέρας, για αυτό είστε καθεστώς“.

Κατά τα άλλα σύμφωνα με τα… έγκυρα, αλλά χρεοκοπημένα ΜΜΕ η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που προσβάλλει με την παρουσία της στην Βουλή και χυδαιολογεί.

Αυτό που τους πονάει είναι οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής, όπως ειπώθηκαν και σήμερα για τα δάνεια των κομμάτων και των καναλιών, αλλά αυτές δεν μπορούν να τις προβάλλουν, γι΄ αυτό διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/resital-koinobouleutikou-hthous-apo-ton-maniath-kai-ton-moumoulidh-kata-ta#ixzz45v47tnug

Exit mobile version