Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Ο Αθανασίου εκθέτει τον Σαμαρά στην υπόθεση του ηχητικού ντοκουμέντου! ΗΧΗΤΙΚΟ

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Ο Αθανασίου εκθέτει τον Σαμαρά στην υπόθεση του ηχητικού ντοκουμέντου! ΗΧΗΤΙΚΟ

Ένα ακόμη πολύ ενδιαφέρον κείμενο της εφημερίδας «Δημοκρατία» δημοσιεύθηκε σήμερα γύρω από τις «αλχημείες» του διδύμου Σαμαρά – Αθανασίου εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Κάτω από τον τίτλο «Ο Αθανασίου εκθέτει τον πρώην πρωθυπουργό», η «Δημοκρατία» αναφέρει τα εξής: «Ο πρώην υπουργός Χαρ. Αθανασίου ομολόγησε (χωρίς να το καταλάβει;) ότι το έγγραφο με το οποίο –υποτίθεται- αθωωνόταν ο Αντ. Σαμαράς για το περίφημο ηχητικό με τον «παναθηναϊκάκια» του το έδωσε το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού! “Νομίζω ότι η Επιτροπή δικαιούται να ξέρει πού τα βρήκα.

Όταν κατατέθηκαν από τον κ. Κασιδιάρη τα ηχητικά ντοκουμέντα, με πήραν από το γραφείο του πρώην προέδρου της ΝΔ, του κ. Σαμαρά, και μου είπαν: “Ξέρετε, το θέμα αυτό έχει λήξει”. Εγώ δεν ήξερα ότι είχε τελειώσει η πραγματογνωμοσύνη. “Υπάρχει πόρισμα του εισαγγελέα που διενήργησε προκαταρκτική, που ζητά να μπει η υπόθεση στο αρχείο. Παράκληση είναι να σου δώσουμε να το καταθέσεις”. Και αυτό έκανα”. Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος υπενθύμισε ότι στο έγγραφο «δεν υπάρχει ούτε μεγαρόσημο ούτε σφραγίδα. Δεν υπάρχει τίποτα”.

Το έχει πάρει στη ζούλα, που λέει και ο ελληνικός λαός. Το έχει πάρει παράνομα. Δεν έχει τίποτα αυτό το έγγραφο. Το έχει πάρει από τον Ντογιάκο χέρι με χέρι. Εντελώς παράνομα. Μη μας κοροϊδεύετε κ. Αθανασίου εδώ μέσα” προσέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Το θέμα πάντως ανέδειξε η «δημοκρατία» την περασμένη Δευτέρα, παρουσιάζοντας μάλιστα το πραγματικό έγγραφο, που δεν αθωώνει τον κ. Σαμαρά, αλλά αναφέρει ότι δεν μπορεί να προκύψει ασφαλής εκτίμηση για το πρόσωπο στο οποίο ανήκει η φωνή».

Είναι ολοφάνερο ότι οι σκευωροί βρίσκονται σε μια κατάσταση πανικού, με τον έναν να «καρφώνει» τον άλλο. Τα όσα γράφει η «Δημοκρατία» επιβεβαιώνουν την διαχρονική ισχύ της ρήσης «όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ των δημοσιογράφων του Παραπολιτικά Fm από το 21:20 και μετά… 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmokratia-o-athanasiou-ekthetei-ton-samara-sthn-upothesh-tou-hchhtikou-nto#ixzz45vHvtnui

Exit mobile version