Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ηλεία, Πάτρα, Χαλκιδική, Χανιά

Η καθιερωμένη πολιτική ενημέρωση προς τα μέλη της Τ.Ο. Πύργου έγινε και αυτό το Σάββατο στο γραφείο μας από τον γραμματέα της Τοπικής, Μενέλαο Σωτηρόπουλο. Αρχικά, ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της ομιλίας του Αρχηγού μας, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στη βουλή και επεκτάθηκε στο γενικότερο κοινοβουλευτικό έργο του Λαϊκού Συνδέσμου.

Υπενθυμίζουμε πως κάθε Τρίτη και Σάββατο, η Τοπική μας Οργάνωση λειτουργεί από τις 7:00 έως τις 9:00 το βράδυ και είναι σημαντική η παρουσία των φίλων μας στο νομό για να ενημερώνονται από πρώτο χέρι για ζητήματα που αφορούν την Χρυσή Αυγή και όχι από δήθεν «φίλους» του Κινήματος που διαστρεβλώνουν τις πολιτικές μας θέσεις.

Καινούργιοι συναγωνιστές, έρχονται όλο και περισσότερο στην Τ.Ο. Πατρών. Η  φίμωση και παραπληροφόρηση από τα συστημικά  ΜΜΕ δεν πτοούν τους Έλληνες Εθνικιστές που όλο και πιο πολύ αγκαλιάζουν το  μεγάλο  Εθνικιστικό Κίνημα, ξέροντας  πως  είναι η μόνη ελπίδα σ΄ένα  καιρό  αντεθνικό  και αντιλαϊκό. Στην συζήτηση που ακολούθησε, αναλύθηκε εκτός  των  άλλων, το ύπουλο σχέδιο  του  συστήματος, να “συστήσει” εκ νέου κόμμα που υποτίθεται, ότι είναι εθνικό, πατριωτικό, δεξιό, προκειμένου να “κόψει” ψήφους από  την Χρυσή Αυγή. Εμείς στην Χρυσή  Αυγή, ουδέποτε πιστέψαμε  σε  δεξιά  κι  αριστερά, ξέροντας  πως  είναι  το  ίδιο  νόμισμα από τις δυο όψεις. Τα πολιτικά δρώμενα στην Πατρίδα, μας βγάζουν αληθινούς. Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες πιστεύουν στην ιδέα του  Λαϊκού Εθνικισμού. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 η Τ.Ο. Χαλκιδικής και συγκεκριμένα κλιμάκιο Συναγωνιστών της Ιερισσού πραγματοποίησε επιτυχημένη ενημερωτική δράση με θέμα την ισλαμοποίηση και τα κέντρα λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή.

Ομιλίες πολιτικού και ιδεολογικού περιεχομένου πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο γραφείο της Τ.Ο. Χανίων από τους Συναγωνιστές Χωραφάκη Ιδομενέα και Χατζηδάκη Θοδωρή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn469#ixzz45zsNkSQS

Exit mobile version