Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απίστευτη προπαγάνδα από την ΕΡΤ: Βάφτισαν την σημαία των «μετριοπαθών» τζιχαντιστών ως Σημαία της Συρίας! ΒΙΝΤΕΟ

Κατά την επίσκεψη των θρησκευτικών «ηγετών» στην Λέσβο οι κάμερες απαθανάτισαν τον Πάπα να χαιρετάει «πρόσφυγες» και αυτοί με την σειρά τους να υψώνουν σημαίες, πλακάτ, πανό με τα αιτήματά τους.

Κάποια στιγμή λοιπόν, όταν ο ποντίφικας χαιρετούσε τα λεγόμενα “ασυνόδευτα παιδιά”, υψώθηκε μπροστά του μία σημαία την οποία ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ την παρουσίασε ως την Σημαία της Συρίας.

Ποια είναι όμως η πραγματικότητα και τι κρύβεται πίσω από την συγκεκριμένη σημαία, η οποία εμφανίζεται όλο και πιο συχνά στις οθόνες των τηλεοράσεων κατά τις διαμαρτυρίες των προσφύγων;

Διαβάστε επίσης: Έρευνα – ΣΟΚ για τους “πρόσφυγες”: Είναι άνδρες, νέοι που συμπαθούν τους τζιχαντιστές

Πρόβες εξέγερσης οι «αντιρατσιστικές» διαδηλώσεις;

Ακολουθεί η σημαία της Συρίας

Ακολουθούν διάφορες εικόνες με την «περίεργη» σημαία της Συρίας την οποία προωθούν τα ελληνικά(;) ΜΜΕ.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την δράση των μαχητών του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» (Free Syrian Army – FSA) δηλαδή της ένοπλης πτέρυγας της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης, που αυτοαποκαλείται ως “συριακή αντιπολίτευση” και μάχεται την νόμιμη κυβέρνηση του προέδρου Άσαντ. Τα συμπεράσματα τα δικά σας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuth-propaganda-apo-thn-ert-baftisan-thn-shmaia-twn-metriopathwn-tzich#ixzz467uJDuR6

Exit mobile version