Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

 

Συναγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,

σας αποστέλλω φωτογραφίες από το… “προσφυγικό” ημερολόγιο που τύπωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας. Όπως βλέπετε σε συτό, δεσπόζουν οι περσινές εικόνες όταν από στην χώρα μας εισήλθαν παρανόμως ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες.

 

Προτείνω στους υπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας, στο Ημερολόγιο του 2017, να μην παραλείψουν να βάλουν τις εικόνες από τις συμπλοκές και τα μαχαιρώματα μεταξύ Αφγανών, Σύρων, Σομαλών και τόσων ακόμα που πέρασαν παράνομα στην Ελλάδα, για να… εμπλουτίσουν τον πολιτισμό μας!

ΙΩΑΝΝΑ ΑΛ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κόμματα, ΜΚΟ, λαθρομετανάστες και πλουτοκρατία βάζουν ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του Ελληνισμού

Aρχηγέ. Έχω την τιμή να είμαι μέλος της Xρυσής Aυγής.. (Καλαμάτας) από το 2001. Νιωθω υπερήφανος για της ιδέες μου και για αυτό που υποστηρίζω. Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στην μακρινή Αυστραλία και εργάζομαι σαν νόμιμος μετανάστης. Το θέμα μου είναι ότι με ενοχλεί πολύ να ακούω από τον κόσμο γύρω μου σε ότι έχει να κάνει με το λαθρομεταναστευτικό στην Ελλάδα. Για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους λοιπόν. Εγώ σαν μετανάστης πληρώνω 38% φόρο. Εγώ σαν μετανάστης πληρώνω 700$ το μήνα για την βίζα μου. Εγώ σαν μετανάστης πρέπει να τηρώ και με το παραπάνω τους νόμους και της παραδόσεις της χώρας όπου βρίσκομαι. Εγώ σαν μετανάστης οφείλω να σέβομαι τους πολίτες αυτής της χώρας. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι εγώ σαν Έλληνας δεν δέχομαι να με υποβαθμίζουν και να εξευτελίζουν τη χώρα μου. Εμείς λοιπόν οι νόμιμοι μετανάστες δεν δίνουμε δικαιώματα για να μας χρεώνουν οτιδήποτε. Γιατί εμείς είμαστε Έλληνες και έχουμε αρχές αξίες και ιδανικά. Αυτά όλα τα αναφέρω για να ξέρουν όλοι πως είναι το να είσαι πραγματικός μετανάστης και όχι λαθρομετανάστης όπως αυτοί όλοι που έχουν μπει στη χώρα μου και δεν σέβονται τίποτα. Αρχές Ιουνίου θα είμαι πίσω στην Ελλάδα μου…Με εκτίμηση

Δ.Π.

Μελβούρνη.

Βουλευτίνα του Σύριζα έστησε πανηγύρι, χόρεψε και γλέντησε με… λαθρομετανάστες! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γινόμαστε όλοι καθημερινά μάρτυρες της προκλητικότητας και της αγένειας των παράνομων μεταναστών. Στα λεωφορεία και μάλιστα χωρίς εισιτήριο οι Πακιστανοί, οι Σύριοι και οι Αφγανοί κοιμούνται στις θέσεις που προορίζονται για ηλικιωμένους και άτομα με ειδικές ανάγκες. Όταν τους λες ότι δεν πρέπει να κάθονται σε αυτές τις θέσεις αντιδρούν και σε βρίζουν. Πληρώνω φόρους, ΕΝΦΙΑ, χαράτσια και τέλη μια ζωή, και καρπώνονται όλα αυτά τα δημόσια αγαθά που έχουν πληρωθεί από το αίμα των Ελλήνων οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Οι ελεγκτές στα Μέσα μαζικής Μεταφοράς έχουν πάρει γραμμή από την ξεπουλημένη, προδοτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, να ελέγχουν και να επιβάλλουν πρόστιμα μόνο στους Έλληνες και όχι στους παράνομους μετανάστες, οι οποίοι εξάλλου κυκλοφορούν παράνομα και χωρίς επίσημα χαρτιά. Το θράσος σε όλα αυτά τα αποβράσματα έχει δώσει η στάση πολλών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως του υπουργού Πολάκη που απείλησε να θάψει τους Έλληνες τρία μέτρα κάτω από το γη. Με τέτοιες πλάτες οι λαθρομετανάστες γίνονται ανεξέλεγκτοι. Φραγμό σε όλα αυτά τα νοσηρά φαινόμενα θα βάλει μόνο μια Εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής.

ΓΙΑΝΝΗΣ Π.

Απίστευτη προπαγάνδα από την ΕΡΤ: Βάφτισαν την σημαία των «μετριοπαθών» τζιχαντιστών ως Σημαία της Συρίας! – ΒΙΝΤΕΟ

Κοντέψαμε να κάνουμε εμετό με την εικόνα που παρουσίασε ο παριστάνων τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Την ώρα που την πατρίδα μας έχουν καταλάβει οι ισλαμιστές παράνομοι εισβολείς, την ώρα που ο Ελληνικός λαός πένεται και αυτοκτονεί όταν ο Ελληνικός στρατός με εντολή Καμένου και Βίτσα στεγάζει και ταΐζει τους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους, την στιγμή που οι Τούρκοι κάνουν πάρτυ με τις καθημερινές παραβιάσεις στο Αιγαίο το οποίο η προδοτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παραχώρησε εν λευκώ στο ΝΑΤΟ, εκείνος εμφανίζεται με στολή παραλλαγής, παίζοντας το Τζων Ράμπο. Την πατρίδα μας και ο Καμένος και ο Τσίπρας την ξεπούλησαν στους ξένους τοκογλύφους και τους ισλαμιστές εισβολείς. Ο Πάνος Καμένος στηρίζει τους ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ μόνο και μόνο για την Υπουργική καρέκλα του ιδίου και κάποιων βουλευτών του. Ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει πια ότι οι ανεξάρτητοι Έλληνες, είναι πλήρως εξαρτημένοι από τον προδότη και ανθέλληνα Τσίπρα. Μοναδική λύση για την Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή, την οποία και θα ενισχύσει ο Ελληνικός λαός. Τα Εθνόσημα κύριε Καμένο τα φόρεσαν και τα φοράνε πατριώτες και όχι προδότες. Τα Εθνόσημα ανήκουν σε αυτούς που τα σέβονται και τα τιμούν και δεν τα ξεπουλάνε για καρέκλες και λεφτά και αυτοί είναι μόνο οι Χρυσαυγίτες.

ΓΕΩΡΓΙΑ Π.
ΘΗΣΕΙΟ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-18-apriliou-2016#ixzz468CXPpzF

Exit mobile version