Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα, Δυτική Αττική, Βόρεια Προάστια, Πιερία

Το Σάββατο 16-4-2016 πολυπληθές κλιμάκιων Συναγωνιστών της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησε μεγάλη ενημερωτική δράση στην Περαία. Οι Συναγωνιστές μοίρασαν εκατοντάδες φύλλα των εφημερίδων ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΕΜΠΡΟΣ καθώς και φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος σε καφετέριες. Πραγματοποίησαν επίσης πορεία φτάνοντας στην παραλία με τα συνθήματα να δονούν στην ατμόσφαιρα  κάτι που ξεσήκωσε τον κόσμο.

Η ανταπόκριση ήταν κάτι περισσότερο από θετική αφού ο κόσμος σταματούσε τους Συναγωνιστές για να τους συγχαρεί για το αγώνα τους δηλώνοντας ότι θα σταθεί στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών και δε δίστασαν να φωτογραφηθούν σπάζοντας τη συνομωσία του φόβου. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, αποτυπώνοντας και το γενικότερο κλίμα, μιας ηλικιωμένης κυρίας που με σχοινί κατέβασε από το μπαλκόνι σακούλα ώστε να προμηθευτεί εφημερίδα του Κινήματος. Οι Συναγωνιστές πιστοί στην ιδέα τους θα συνεχίσουν τις ενημερωτικές δράσεις στις γύρω περιοχές, όπως κάνουν πάντα μέχρι να πάρουμε οι Έλληνες την Πατρίδα μας πίσω.

Οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησαν το μήνα Απρίλιο τρείς δράσεις αλληλεγγύης δίνοντας τρόφιμα σε επαρκή ποσότητα και ποικιλία σε χειμαζόμενες, από την κρίση, Ελληνικές οικογένειες προσφέροντας από το υστέρημά τους. Στην Ελλάδα του 2016, που οι νέοι μεταναστεύουν και κάποιοι, αν και άνεργοι, μένουν και φέρνουν ελληνόπουλα στη ζωή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θεωρεί χρέος της να βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις της. Η μνημονιακή πολιτική, τώρα και με αριστερό προσωπείο, εξολοθρεύει συστηματικά τους Έλληνες και δρώντας παράνομα στη βάση του αντιρατσιστικού νόμου, στηρίζει μόνο τους λαθρομετανάστες. Παράλληλα με τον πολιτικό αγώνα που γίνεται απ’ άκρη σ΄ άκρη στην Ελλάδα από τους Έλληνες Εθνικιστές, ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίσει την αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας  με ίδιους πόρους όσο και αν αυτό προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις σε κάποιους.

Ενημερωτική δράση πραγματοποιήθηκε από τους Συναγωνιστές της Δυτικής Αττικής στην περιοχή του Ασπροπύργου, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και άπαντες ζητούσαν να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις καθώς υπάρχει μεγάλη αποστροφή του κόσμου προς τα κανάλια της διαπλοκής και θεωρούν πλέον την εφημερίδα του Κινήματος ως προς την πιο έγκυρη πληροφόρηση στα Εθνικά ζητήματα.

Με μεγάλο ενδιαφέρον Συναγωνιστές και Συναγωνιστές παρακολούθησαν την ενημερωτική ομιλία του Αθανάσιου Κουράκου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο συναγωνιστής ανέλυσε τα τελευταία γεγονότα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη με τις αποφάσεις της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ και παρέθεσε τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου.

Την Τετάρτη 13/04 στα γεμάτα μέλη και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής γραφεία της Τοπικής Βορείων Προαστίων, συναγωνίστρια, μέλος του Μετώπου Νεολαίας μίλησε με θέμα την ζωή και το έργο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Ρίχαρντ Βάγκνερ. Η συναγωνίστρια, αφού αναφέρθηκε στα αθάνατα αριστουργήματα του Βάγκνερ (Δακτυλίδι των Νυμπελούνγκεν, Πάρσιφαλ, Τριστάνος και Ιζόλδη κ.α.) τόνισε ιδιαίτερα τον εθνικιστικό χαρακτήρα του πνεύματος του Βάγκνερ, τις τεκμηριωμένες ιδέες του, καθώς και την επιρροή που είχε σε πολιτικούς κρατών. Η ομιλία της συναγωνίστριας συνοδευόταν από ηχητικά αποσπάσματα έργων του Βάγκνερ και προβολή σχετικών εικόνων.

Στην συνέχεια ο συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Κώστας Αλεξανδράκης έκανε έναν σχολιασμό της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, αναλύοντας ιδιαίτερα τις εθνικά καταστρεπτικές συνέπειες της “κυβερνητικής πολιτικής” σχετικά με τους λαθρομετανάστες. Τέλος ο γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος, αφού ανέπτυξε τον προγραμματισμό των προσεχών δράσεων της Τοπικής συνεχάρη ιδιαίτερα τους συναγωνιστές για την άψογη παρουσία τους και την συμμετοχή τους την Κυριακή 10.04.2016 στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, με την ευκαιρία της 190ης επετείου της Εξόδου του Μεσολογγίου. Η εκδήλωση έληξε όπως πάντα με όλους σε στάση προσοχής να ψάλλουν του ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Το απόγευμα της Τετάρτης 13 Απριλίου, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας, συγκεντρώθηκαν φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος για να πληροφορηθούν τις τελευταίες εξελίξεις από την πολιτική επικαιρότητα της χώρας, το μεγάλο φιάσκο του λαθρομεταναστευτικού για την αριστερή κυβέρνηση, που δεν έχει ιδέα ποιοι  μπαινοβγαίνουν ελεύθερα στα hot spot, ποια συμφέροντα εξυπηρετούν και τι κακό κάνουν στην Ελλάδα.

Το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Γιώργος Χαϊδαλής με θέμα την δήθεν υποχρέωση των Ελλήνων για αλληλεγγύη προς τους λαθρομετανάστες, που τα κανάλια και η κυβέρνηση προσπαθούν να επιβάλλουν. Η παρουσία εκατοντάδων χιλιάδων λαθροεισβολέων στη χώρα μας δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα κοινωνικά, πολιτισμικά, προβλήματα στην ορθοδοξία, στην ασφάλεια των πολιτών και πολλά άλλα που ενδελεχώς αναφέρθηκαν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn471#ixzz46AKk0Vjr

Exit mobile version