Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προετοιμάζουν το κλίμα για την κατάργηση των ασκήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας επειδή τρομάζουν οι “πρόσφυγες” – Στηρίζουν και οι «αλληλέγγυοι»

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Στη διαδικτυακή «φυλλάδα» του κομμουνιστή – Big Boss Μπόμπολα, δημοσιεύθηκε η παρακάτω «είδηση», συνοδευόμενη από την κατάλληλη φωτογραφία:

«Οι πτήσεις των μαχητικών «λαχτάρησαν» τους πρόσφυγες

Οι πτήσεις των ελληνικών μαχητικών πάνω από την περιοχή αναστάτωσαν σήμερα τους πρόσφυγες, που δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν τους λόγους για τους οποίους απογειώθηκαν σήμερα τα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στις πατρίδες τους, οι πτήσεις αεροσκαφών συνδέονται πολύ συχνά με… άσχημα επακόλουθα».

Και τι γίνεται σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, σύμφωνα με τους άγραφους «νόμους» της… πολιτικής ορθότητας; Απαγορεύεται αμέσως οτιδήποτε τρομάζει, ενοχλεί, προσβάλλει, ακόμα κι ότι… ερεθίζει το σύγχρονο «προστατευόμενο» είδος, τα «προσφυγάκια».

Να υποθέσουμε, λοιπόν, πως λίαν συντόμως θα απαγορευθεί κάθε πτήση μαχητικού αεροσκάφους – τουλάχιστον στις περιοχές που υπάρχουν «προσφυγάκια»;

«Αλληλέγγυοι»: Να μην κάνει ασκήσεις η Πολεμική Αεροπορία γιατί… τρομάζουν τα «προσφυγόπουλα»!

Κάποιοι μας λοιδόρησαν και μας θεώρησαν… υπερβολικούς για την παραπάνω μας ανάρτηση, στην οποία παραθέσαμε δημοσίευμα της διαδικτυακής φυλλάδας του Μπόμπολα, ότι τα «προσφυγάκια»… τρομοκρατήθηκαν από τις ασκήσεις των μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής μας Αεροπορίας και αναρωτηθήκαμε αν θα απαγορευθούν από τούδε και στο εξής, στο όνομα της… πολιτικής ορθότητας.

Ας διαβάσουν κι άλλο ένα δημοσίευμα καθεστωτικού ΜΜΕ, με δηλώσεις… επιφανών νεοταξιτών, εσωτερικού κι εξωτερικού, για να δούμε ποιοι είναι οι… υπερβολικοί:

«Οργή για την πολεμική άσκηση που τρόμαξε τα προσφυγόπουλα

Οι υπερπτήσεις μαχητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων χθες πάνω από την Ειδομένη, στο πλαίσιο άσκησης, σχολιάστηκε επικριτικά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση στο facebook του επικεφαλής των «Γιατρών του Κόσμου», Νικήτα Κανάκη, που περιγράφει πως «χιλιάδες εξαθλιωμένα παιδάκια που κουβαλάνε τα τραύματα του πολέμου κατατρόμαξαν κι έβαλαν τα κλάματα…».

Ανάλογη και η ανάρτηση στο Twitter του Ολλανδού δημοσιογράφου Marcel van der Steen, που βρίσκεται στην Ειδομένη: «Οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι, παιδιά κλαίνε. Ποιος σκέφτηκε ότι πολεμικά αεροσκάφη πάνω από αυτό τον τόπο ήταν καλή ιδέα;».

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proetoimazoun-to-klima-gia-thn-katarghsh-twn-askhsewn-ths-polemikhs-aeropor#ixzz46ANAOjgj

Exit mobile version