Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιάννης Σαχινίδης για την ανασυγκρότηση της πρωτογενούς παραγωγής και την εξυγίανση των αγροτικών συνεταιρισμών – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Σε ομιλία του στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, ο Συναγωνιστής Γιάννης Σαχινίδης τοποθετήθηκε σε μια σειρά ζητημάτων σχετικών με την αγροτική παραγωγή.

Η έκθεση του ΤΑΙΠΕΔ, σύμφωνα με την οποία μόνο 16.500 από τους περίπου 74.500 τίτλους ιδιοκτησίας έχουν επαρκή έγγραφα ιδιοκτησίας, αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της χαοτικής κατάστασης που επικρατεί στον αγροτικό τομέα.

Ακόμα ,όσον αφορά τους αγροτικούς συνεταιρισμούς, αν και η εξυγίανσή τους είναι αναγκαία, εν τούτοις θα πρέπει να δοθεί έμφαση για την ενίσχυση των σύννομων αναγκαστικών συνεταιρισμών.

Ο βουλευτής Πέλλας τόνισε μεταξύ άλλων την ανάγκη για προώθηση των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό, όπως και για αναβάθμιση της εκπαίδευσης που λαμβάνουν οι νέοι που επιθυμούν να ασχοληθούν με την πρωτογενή παραγωγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giannhs-sachinidhs-gia-thn-anasugkrothsh-ths-prwtogenous-paragwghs-kai-thn#ixzz46BfuVjoQ

Exit mobile version