Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γονυπετείς οι συριζαίοι εκθειάζουν την Μέρκελ: «Έσωσε την τιμή της Ευρώπης στο… προσφυγικό!»

Γονυπετείς οι συριζαίοι εκθειάζουν την Μέρκελ: «Έσωσε την τιμή της Ευρώπης στο... προσφυγικό!»

Ποιος δεν θυμάται εκείνες τις όχι και τόσο μακρινές εποχές που οι συριζαίοι και οι συνοδοιπόροι τους παραστούσαν την Μέρκελ με μουστάκι τύπου Χίτλερ και αγκυλωτό σταυρό και την αποκαλούσαν, τόσο αυτή όσο και τους συνεργάτες της, ως “ναζί”; Από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ανήλθε στην εξουσία, ανά τακτά χρονικά διαστήματα φροντίζει να δείχνει όχι μόνο την πλήρη μεταστροφή του στην συμπεριφορά που έχει απέναντι στην Μέρκελ και τους υπόλοιπους γερμανούς, αλλά και την απαράμιλλη ικανότητά του στο “γλείψιμο” απέναντί τους.

Ένα από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα αυτής της τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν οι πρόσφατες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Υποθέσεων, Νίκου Ξυδάκη, με αφορμή την επίσκεψή του στο Βερολίνο. Ο πρώην υπάλληλος του Αλαφούζου (ως δημοσιογράφος), αναφερόμενος στην στάση του Ελληνικού Λαού πάνω στο “προσφυγικό” τόνισε ότι έχει συμπεριφερθεί όπως θα έπρεπε να συμπεριφερθεί η Ευρώπη, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα και κάποιες άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων φυσικά και η Γερμανία, “έσωσαν την τιμή της Ευρώπης”. Από τους “γερμανούς ναζί” των συριζαίων και το “γκόου μπακ μαντάμ Μέρκελ” του Τσίπρα, φτάσαμε στα εύσημα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ προς τους γερμανούς, οι οποίοι έσωσαν “την τιμή της Ευρώπης”!

Μπορεί για καθαρά προεκλογικούς λόγους οι συριζαίοι να πουλούσαν μέχρι πρότινος αντιγερμανισμό και αντιμνημονιακή ρητορική, αλλά στην πραγματικότητα η κοινή τους πορεία και ταύτιση απόψεων με τις ιδέες που πρεσβεύει η Μέρκελ, όπως ο διεθνισμός, ο εθνομηδενισμός, οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες και όλα όσα συνάδουν με τα παραπάνω, είναι σαφώς πολύ πιο σημαντικά τόσο από την οικονομική ανεξαρτησία της Χώρας μας και όλα όσα συνδέονται με την ανάκτηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας.

Όλα αυτά τα κοινά στοιχεία με την Μέρκελ και την γερμανική κυβέρνηση κάνουν τον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο πρόθυμο να συνεργαστεί στενά μαζί της, αλλά να μετατραπεί και σ’ ένα απολύτως πιστό τετράποδο. Οτιδήποτε συμβάλλει στην πλήρη αποδόμηση του Ελληνικού Έθνους, την προώθηση της πολυπολιτισμικής παγκοσμιοποίησης και την εγκατάσταση των αναρίθμητων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενο από τους πολιτικούς απατεώνες και εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Ο… Τσε Γκεβάρα έγινε γατάκι! “Go back κα. Μέρκελ!” – Όλη η απάτη Τσίπρα σε ένα βίντεο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/suriza-oi-germanoi-eswsan-sto-prosfugiko-thn-timh-ths-eurwphs#ixzz46D8CzSaZ

Exit mobile version