Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 19 Απριλίου 2016

 

Οι συριζαίοι, ταξίδεψαν στην Ουάσιγκτον για την εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ και αντί να επιστρέψουν με κάποια καλά νέα όσον αφορά στα μέτρα που καλείται να πάρει η Ελλάδα επέστρεψε με επιπλέον μέτρα, 3,5 δισ. ευρώ. 9 δις τα συνολικά μέτρα, πριν την αξιολόγηση, και πάμε. Πρόκειται

για μία εξέλιξη που δείχνει ότι και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει εγκλωβιστεί στο “σπιράλ του θανάτου”, όπως το έλεγε προεκλογικά, με την οικονομία να πεθαίνει και μαζί ολόκληρη η Ελλάδα εντός του ευρώ. Αυτό συνέβη από τη στιγμή που αποδέχθηκε το 3ο μνημόνιο πέρυσι το καλοκαίρι. Από τη στιγμή που οι δανειστές πήραν την υπογραφή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κάθε τόσο θα ζητούν νέα μέτρα γιατί απλά δεν θα βγαίνουν τα προηγούμενα. Τους το έχει πει και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, εξάλλου κατ’ επανάληψη στην Βουλή. Πως αυτό που ζούμε, είναι ένα έργο που το βλέπουμε και το ζούμε τώρα έξι χρόνια, βλέποντας συμπολίτες μας να χάνουν τη ζωή τους, να αυτοκτονούν, να ξεριζώνονται από την πατρίδα τους, να χάνουν την αξιοπρέπεια τους βουτηγμένοι στην κρίση. Και πώς να βγουν τα μέτρα αφού φορολογούνται οι ίδιοι και οι ίδιοι, οι μικρομεσαίοι. Η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό. Η αγελάδα πλέον έχει ψοφήσει.

Θ.Τ.

Προετοιμάζουν το κλίμα για την κατάργηση των ασκήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας επειδή τρομάζουν οι “πρόσφυγες” – Στηρίζουν και οι «αλληλέγγυοι»

Τζιχαντιστές και όχι πρόσφυγες είναι αυτοί που παριστάνουν τους δυστυχισμένους οικογενειάρχες που ξεσπιτώθηκαν από το πόλεμο. Αυτοί είναι οι κακόμοιροι που το σύστημα ταΐζει-ποτίζει-φροντίζει και παίρνει τα επιδόματα των Ελλήνων για να τα δώσει σε αλλόθρησκους και εγκληματίες. Καμιά πλέον αμφιβολία δεν υπάρχει ύστερα από την σημαία που έδειξαν στον Πάπα της υποτιθέμενης «μετριοπαθούς»  αντιπολίτευσης ως σημαία της Συρίας. Αυτούς θέλουν για να αλλοιώσουν το έθνος μας, την φυλή μας και να διαλύσουν κάθε τι ελληνικό, που από αρχαιοτάτων χρόνων φθονούν και πολεμούν, αλλά ποτέ δεν κατάφεραν να λυγίσουν  τον ελληνισμό. Ξυπνήστε Έλληνες και διώξτε όλους τους ανθέλληνες. Μας μισούν όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Φτάνει το παραμύθι των τσοντοκάναλων, αρκετά. Η Ελλάδα  στους Έλληνες. Και όχι στους τζιχαντιστές που ονόμασαν πρόσφυγες!.

Σπυρίδων Μ.

Η μάχη της Βιέννης (1683) – η πλημμυρίδα του Ισλάμ ανακόπτεται

Απίστευτη υποκρισία στην επικοινωνιακή επίσκεψη του ποντίφικα με θλιβερούς ουραγούς τον πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και του προκαθήμενο της ελλαδικής εκκλησίας. Κληρώσανε ανθρώπους λες και τους έπαιξαν στο καζίνο, ή λαχειοφόρο σε χοροεσπερίδα. Τα παραπάνω έρχονται σε αντίθεση με τα λόγια των υποκριτών που είπαν ότι οι άνθρωποι δεν είναι αριθμοί και ταυτότητες, αλλά άνθρωποι με ονόματα και ξεχωριστές ιστορίες ο καθένας. Αμέσως μετά ήρθε η κλήρωση και οι «νικητές  κέρδισαν» τη διαμονή τους στο κρατίδιο του Βατικανού. Εκεί ασφαλώς θα αντιληφθούν ότι υπάρχουν και εφαρμόζονται νόμοι και δεν είναι ξέφραγο αμπέλι όπως στην Ελλάδα, που έκαναν ότι ήθελαν και κανένας δεν τους ενοχλούσε. Βέβαια από οικονομικής απόψεως το Βατικανό, μιας και έχει δική του τράπεζα που συμμετέχει σε μνημόνια και άλλες αγαθοεργίες, θα μπορούσε να φιλοξενήσει όχι δώδεκα αλλά και δώδεκα χιλιάδες ή και πολλαπλάσιους του δώδεκα πρόσφυγες. Αλλά όπως είδαμε περίσσεψε η υποκρισία από ρασοφόρων.

Ν.Π.

Στοιχεία σοκ: Το 22% των Ελλήνων βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης φτώχειας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-19-apriliou-2016#ixzz46Fhw1OsD

Exit mobile version